reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Emenems gratuluję ciąży. A ja cały czas sie zastanawiam, czy choć jeden zarodek z tych pozostałych trzech zamrożonych, jest dobry?Tak bym chciała mieć dwójkę dzieci.
calineczkaa
Zamierzam przyjść po nie przed zakończeniem urlopu rodzicielskiego, bo też do pracy nie chce wracać.
Calineczka - powiem ci ze nie umiem sie jeszcze cieszyć , nie dociera. Boje sie ze drugi hcg za niski ze cos pojdzie nie tak,czuje wyrzuty sumienia jak mi w pracy gratulują ( u mnie kazdy wie KAZDY z innego oddziału dziewczyny dzwoniły i pytały jak sie czuje a trzech kierowców wpadło do biura pogratulować) maz mowi ze mam sie cieszyć a mi głupio bo mysle ze jak nie wyjdzie to on sie zawiedzie i bedzie wtedy zwala.
5 lat starań tyle łez wiec umiem sie podnosić z porażek a teraz nie umiem sie cieszyć- paranoja .... Wariacja syndromu sztokholmskiego - przyzwyczajasz sie do złej sytuacji....dziwne.
Czekam az dotrze - jeszcze nie dotarło... Boje sie wchodzic na wątek styczniowek bo uważam ze mi sie jeszcze nie należy
Masa mysli z ktora se nie radzę
5 lat starań tyle łez wiec umiem sie podnosić z porażek a teraz nie umiem sie cieszyć- paranoja .... Wariacja syndromu sztokholmskiego - przyzwyczajasz sie do złej sytuacji....dziwne.
Czekam az dotrze - jeszcze nie dotarło... Boje sie wchodzic na wątek styczniowek bo uważam ze mi sie jeszcze nie należy
Masa mysli z ktora se nie radzę
annemarie 300IU to dużo, ale wiem ze dziewczyny biorą takie dawki. Ja maksymalnie miałam 225(4dni) 150(4dni) i hiperka 23 komórki w efekcie 17 dojrzałych. Potem żeby hiperki nie było 225(1 dzień) 150(7dni) 16komórek z czego tylko 6 dojrzałych, wiec dawka była za niska, no i stymulacja do d... bo im większa dawka na początku tym więcej się rekrutuje, a jak jest z czego rekrutować to masz pozamiatane.
emenems doskonale Cię rozumiem, ja przechodziłam przez źle przyrosty bety. Ale u mnie nie było wyboru najlepszego z najlepszych, zapładnialiśmy po 2 i podawaliśmy te dwa zarodki. Wy zapłodniliście wszystkie komórki i z 9 oocytów wybraliście najlepszego zarodka, wiec dlaczego miałoby się teraz coś zepsuć? Ja tez się boje, że zdarzy się coś złego, ale na to nie mamy wpływu, tak samo jak i na dobre rzeczy, np. bunieczek po nieudanym transferze zaszła w ciąże naturalnie, lilka tez cuda się dzieją nie wiadomo co Ci pisane ja myślę że będzie dobrze, bo to najlepszy z najlepszych.
reklama
annemarie
annemarie 300IU to dużo, ale wiem ze dziewczyny biorą takie dawki. Ja maksymalnie miałam 225(4dni) 150(4dni) i hiperka 23 komórki w efekcie 17 dojrzałych. Potem żeby hiperki nie było 225(1 dzień) 150(7dni) 16komórek z czego tylko 6 dojrzałych, wiec dawka była za niska, no i stymulacja do d... bo im większa dawka na początku tym więcej się rekrutuje, a jak jest z czego rekrutować to masz pozamiatane.
no wlasnie u mnie o to sie rozbija, ze 8 bedzie dobrych a 10 poleci do zlewu(to taki przyklad) hiperke przy 225 tez mialam,wiec teraz pewno to szczescie mnie tez spotka:-(.Ale chcemy mrozic ,zebym nie musiala sie ciagle truc hormonami,dlatego teraz 2 tyg. mam dawke 300.Wczora bylo widac w prawym jajorze 3 komorki,lewy jak zawsze pokazuje srodkowego palca i chowa sie gdzies ale wczoraj wydusil mnie na usg jak cytryne i doliczyl sie tam 8.
Podziel się: