reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

KATE NIE ŻARTUJ !!!

Ja mam to samo hahahaha
Moj maz dawał mi korepetycje z angielskiego w liceum, pierw 1i2 klasa jego wtedy dziewczyna potem ona miała za duzo i on zaczal mnie uczyc uczył 3 i 4 klasę, do matury przygotowywał. Mielismy burzliwy incydent miłosno-gowniarski pare miesięcy, jednak była meza nie odpuscila, tak namieszała ze ja sobie odpuscilam ( po latach dowiedziałam ze o kłamstwach do jakich sie dopuściła byleby go spowrotem zagarnąć) skończyło sie wielka awantura i nienawiścią ( burzliwy okres bycia 18 nastolatka ) maz z nia był nie był... Był nie był... Kilka lat to trwało,wpadło dziecko. Wymuszony slub i szybki rozwód...mysmy sie spotkali po 7 latach bez zadnego kontaktu przez..... Nasza klasę :D
Byłam w szoku ze zaproponował spotkanie, chyba z ciekawości to zeobil i po pierwszym spotkaniu po latach oszalalm hahahah :)jestesmy razem kupę lat, szczęśliwi i bardzo sie dogadujemy.
Kazde z nas widac " swoje" musiało przejsc żebyśmy mogli sie dogadac:)

A btw. W czasie pierwszego romansu z mezem w liceum udało mi sie go na studniówkę zaciągnąć. :)

reklama
emenems, widzę, że liczysz na szczęście prowadzącej kalendarz i mi go podprowadziłaś ;)
Ale może to i lepiej bo ja dziś dopiero wieczorem wracam z adopcji a jutro o 6 rano mamy samolot do Anglii i wracam dopiero 5 maja i do tego czasu na pewno nie będę miała czasu na forum :( A może (na pewno) Tobie przyniesie szczęście i niedługo będziesz miała pozytywny teścik :D
ja 6 maja pójdę na wizytę kontrolną i jeśli wszystko będzie dobrze, to obstawiam, że 12 maja może być transfer :)

Czesc! Oj kochana nie wiedziałam ze to takie zasady - wybacz, długo cie nie było to przekopiowalalm twój post by wiedziec komu kubicujemy!
To 6 kontrola 12 transfer??

Kwiecien

28: Daria - odbyta pozytywna wizyta

29: Beti88 - wizyta serduszkowa

MAJ

04: Gizas - wizyta kontrolna

04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)

05: Pigwa - wizyta kontrolna

05: Kikifish - wizyta kontrolna

06: sykatynka - wizyta kontrolna

08: Bunieczek - badanie połówkowe

08: Madziulka - wizyta kontrolna

11/13: Hess - wizyta kontrolna

12: Sykatynka - udany criotransfer

21: Bunieczek - wizyta u hematologa

Hess - criotransfer

andromeda5 - criotransfer

blueskye - criotransfer

UdaSię - criotransfer

Dorotka - criotransfer

emenems, żartowałam :) nie musisz za nic przepraszać :)
Tak, 6 maja wizyta kontrolna, mam nadzieję, że 12 transfer.
Od razu zapisałam się tez na 26 maja do Kunickiego na ew. weryfikację. Zależało mi na tym, żeby iść do niego, bo jeśli (odpukać) się nie uda, to wiem, że on podejmie jakieś działania, a nie tak jak pozostali....

emenems no to mamy bardzo podobne historie:-) różnie życie się układa. Jak możesz wpisz mnie na 15.05 na usg genetyczne:tak:

sykatynka niby dr K cos pomyśli popatrzy, ale ja wolę dr Niemoczyńskiego, dr K wielu rzeczy nie mówi, albo robi dla tego żeby pacjenci dali mu spokój.. dopiero po rozmowie z nim zrozumieliśmy w jakim położeniu jesteśmy, a dr K jest bardzo zachowawczy i nie mówi wielu rzeczy. Teraz wracasz po kolejnego pięknisia, więc może to będzie właśnie ten:-)

Kwiecien

29: Beti88 - wizyta serduszkowa

MAJ

04: Gizas - wizyta kontrolna

04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)

05: Pigwa - wizyta kontrolna

05: Kikifish - wizyta kontrolna

06: sykatynka - wizyta kontrolna

08: Bunieczek - badanie połówkowe

08: Madziulka - wizyta kontrolna

11/13: Hess - wizyta kontrolna

12: sykatynka - udany transfer

15:Kate_p7 - usg genetyczne

21: Bunieczek - wizyta u hematologa

Hess - criotransfer

andromeda5 - criotransfer

blueskye - criotransfer

UdaSię - criotransfer

Dorotka - criotransfer

Sykatynka - criotransfer

Witajcie Dziewczynki,
Zrobiłam betkę. Oczywiście poniżej 1,2. Niestety muszę czekać do soboty na ostawienie leków,mimo że wiem że to bez sensu.
Muszę się pozbierać psychicznie, zebrać kaskę i dalej do walki. Pewnie po wakacjach.
Zrobiłam wszystko co mogłam - PGD, klej, zadrapanie, wlew CRH, nacięcie otoczki....
Dziewczynki trzymam za Was kciuki.

reklama
Do góry