reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O Panie...a ja leże i mam jakieś skurcze i to dość mocne...nie wiem o co chodzi czy może @jednak dostane chodze i sprwdzam ale nic ani kropki. Najgorsze jest to ze jutro muszę jechać na 3 dni na szkolenie i dopiero rzeczywiście na 14 dpt zrobię bete,chyba ze znajdę tam labo i trochę czasu...juz się nastawilam na mojego mrozaczka a teraz jakieś ekscesy i znów iskierka nadziei się zapaliła...to jest dla mnie jakiś dramat co się dzieje,czy ja nie mogę być choć trochę normalna :-\

reklama
Missdior trzymaj sie dziewczyno:/
Emenems ja tez trzeslam portkami przed punkcja. Tyle ze ja w trakcie spalam. Ale skoro robią to bez narkozy, tzn ze nie jest tak strasznie:) dasz rade! Dla kropka wszystko!

Bety ja we Wroclawiu, u G., w takim razie bede prosic dr zeby mi dal te papierzyska. Caly czas mysle o tych zarodkach.

Hahahahaha tak zrobie :)

Ogolnie mam zamiar sobie Robic dokumentacje in vitro - juz mam zdjecia zastrzyków, film jak se robie... I pozniej sobie fajna prezentacje zrobie zakończona happy endem :D wiec siła rzecxy - musze sie uśmiechać chociaz do zdjec hahaha

A btw. Tak zrobie missdior!

A ogolnie jakbyscie chciały zobaczyc na jakim poziomie jedtem tak na codzień... To tu filmik wam udostępniam, to nagrałam mojej siostrze bo sie przeganiamy ktora ma lepszy
Sprzęt w biurze...
https://youtu.be/NfBh1VsuiYc
Takze nie dziwcie sie ze ktos taki boi sie punkcji...

Hahahahahahah
Missdior :) no ja jak widzisz tez sie powstrzymuje nie daj boze mama usłyszy haahhaa

Grafiki powiadasz? S jakie ?:D

Miss Dior ! Co za odpowiedzialność! Gratuluje :)
Chyba po urodzeniu potomka nie bedziesz miec problmow z organizacja czasu w domu heheh

Lilka! Dziekuje ! Na takie odpowiedzi czekam haha
Ale grafik z rana jak śmietana... Nie ma co :)

reklama
Miss Dior - p.s. Nie, nie jestem chora zawsze mialalm taki głos :)
No i oczywiscie mamy tu przykład ales naturales - dostalalm telefon emergency w sobote rano... Trzrbabylo szybko sie zawinąć do biura hehehe

Dziewczynki miłej nocy! Niech juz wam sie nie śnią embriony/kliniki/jajeczka a tym bardziej zadne krwawienia !! Tylko przystojniaki z pierwszych stron gazet albo pieluchy :D

Do góry