reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems, 39 ale w tym roku stuknie 40.

Bety, to sie nacierpiałaś. Teraz juz jesteś na innym etapie :-) Bete robisz we wtorek?

Ja Anielke urodziłam w sierpinu a w październiku 40-stka stknęła. Jednak dalej chcę rodzeństwo dla niej a przecież nie młodnieje, chociaż może :-D jak to doktor ładnie powiedział, że mi lat przybywa ale zarodkom nie - i tego sie trzymam :-)

Beta jutro - sama za siebie trzymam kciuki , nawet stopami :-D

reklama
Missdior trzymaj sie dziewczyno:/
Emenems ja tez trzeslam portkami przed punkcja. Tyle ze ja w trakcie spalam. Ale skoro robią to bez narkozy, tzn ze nie jest tak strasznie:) dasz rade! Dla kropka wszystko!

Bety ja we Wroclawiu, u G., w takim razie bede prosic dr zeby mi dal te papierzyska. Caly czas mysle o tych zarodkach.

Ja też u G :-)

Dzień dobry :-)

Emenems, zszywki są rewelacyjne :-D

Bety, dzieki :-) teraz to myśl by mała miala rodzeństwo mnie motywuje do ewentualnej dalszej walki. Zobaczymy co moja lekarka powie odnośnie naszych kiepskich zarodków.

Miłego poniedziałku dziewczyny!,,,,,

No Agapl cisnij do konca!

Ja juz na zwolnieniu wiec wlasnie ide pod prysznic - ostatni dzien lekow dzis, 21.30 ovitrelle i jutro jedziemy juz, przenocujemy w hotelu w srode punkcja :)

witam wszystkich:)!!!!
poczytuje tu co nieco ale troche sie gubie juz dziewczyny ;)
natomiast 3mam kciuki za transfery, bety, punkcje i stymuli:)!!!! ogólnie za Was i za sukces:)

ja wczoraj dostałam @@@@ oj bardzo obfita i bolesna....od dzis wedlug lekarza N powinnam brac estrofem 2x1 i podchodzic znow do crio... jednak postanowilam zaczekac jeden cykl odpuszcze...wizyte mam 28.04 u doktora kunickiego pierwszy raz wiec mam nadzieje ze doktor mi pomoze :)a narazie dieta na IO i witaminki :p

Dariaa - wiesz co robisz najwyraźniej twój organizm potrzebuje pełnego cyklu odpoczynku :)
Wazne, ze masz babo plan i go realizujesz ! Trzymam kciuki :) oraz dziekuje za twoje!

emenems trzymam za Ciebie kciuki;-) ja miałam narkozę wiec nie pomogę, ale pamiętaj ze strach ma wielkie oczy:-p przy dobrych przeciwbólowych to nikt nie poczujesz:tak:do tego adrenalina i szybko wszystko przeleci.

Wczoraj trafiłam z krwawieniami na ostry dyżur :( Boli mnie w krzyżu, w brzuchu, co chwilę widzę masakryczne plamienia. Lekarz powiedział, że na tą chwilę nie może nic zrobić poza odesłaniem mnie do domu, na USG pęcherzyk ciążowy 1,2 cm brak jeszcze akcji serca.. boję się, pół nocy przepłakałam. w szpitalu przy rejestracji się popłakałam jak tylko powiedziałam co mi jest i jak się nazywam.. masakra..

reklama
Pozatym, ja jestem jak dziecko, max obiecał ze po zabiegu dostanę lody ben&jerrys hahah warte grzechu :D

Dzis dzownilam do kliniki bo nie wiem co mam ze soba zabrac i pytam pielęgniarki a ona " ty nic, dla ciebie wszystko mamy to twój maz musi wziac co trzeba" Hahahahahaha co za babka :)

Do góry