reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bubu bete powtarzam jutro :) sykatynka powodzenia jutro ;) OlaSzy trzymam kciuki za piękny przyrost :) ogólnie dziękuję wszystkim za gratulacje, oby dla nas wszystkich ta wiosna była szczęśliwa :) :)

KWIECIEŃ

09: sykatynka - udany transfer
09: Missdior - udany transfer
10: Madziulka - wizyta serduszkowa
11: Bubu - udany transfer
13: GizaS - USG kontrolne - spotkanie z maluchem
13: Kate - spotkanie z maluchem
14: Bubu - udany transfer
15: Szkrabek - wizyta serduszkowa
15: Daria - wielgaśna beta
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
21: Calineczka - badanie prenatalne
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu
24: Szkrabek - wizyta kontrolna z maluchem
25: Calineczka - prenatalne

Kikifish - dobre wyniki testu harmony
Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji
Pigwa - wysokaśna beta
Emenems - transfer

MAJ
05: Kikifish - wizyta kontrolna

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

Bubu - jeszcze nie wiem ile dostanę zarodków, ja chcę dwa i mam tak wpisane w zaleceniach, ale ostateczną decyzję poznam jutro, bo niby w rządówce jestem za młoda na dwa zarodki...

Ostatnia edycja:
Kate, miałam dokładnie tak samo jak ty, kiedy udało mi się zajść w ciążę, jakoś tak nie chciałam uwierzyć, że może być dobrze... Ale jak by się teraz udało to chce podchodzić inaczej, zobaczę czy się uda.... A może powinnaś się zaopatrzyć w przenośnego Dopplera? Dzięki niemu jak już jest bardzo źle w sensie ze bardzo się stresujesz, można sprawdzić samemu czy serducho bije...

sykatynka czytałam o tym przenośnym Dopplerze ale on dopiero od 12tyg., więc jeszcze poczekać trzeba. Staram się myśleć pozytywnie, ale myślę, ze ludzie którzy się nie boją nie zdają sobie sprawy z zagrożenia.. Pamiętam twoją historię i Dorotki, nie ma co mówić, ze to się nie zdarza, bo się zdarza i chyba do 12tyg będę drżeć, jeśli dotrwam. Ale postaram się nie smęcić na forum, bo komu to pomaga:-p a o Dopplerze pomyślę jak będzie mi dane bo to naprawdę fajne urządzenie jest:-p

reklama
Kate, rozumiem cię dobrze , na samym początku jest stres, i najlepiej jakby wizyty i usg były co tydzień zeby nas uspokoić, bo my nic nie czujemy, nie wiemy czy mały sie rusza czy serduszko bije i sie zamartwiamy, z każdym miesiącem bedzie lepiej .

Nas zaawansowanych jest juz coraz mniej, tylko majówki zostały i jedna czerwcowka :) jak sie przeniesiecie wszystkie to bedzie was wiecej w podobnych terminach :-)

Do góry