reklama
OlaSzy 3mam kciuki za drugą betunie:-) a potem pęcherzykowe, serduszkowe
Bziumelka wiem, i tez w ukryciu podczytuję was, ale tam bardzo zaawansowane ciiężarówy są bo już 30tydz, prawie na wylocie
Emenems jak na razie nie widzę tej siły co na początku. To moje już drugie ivf, wiem, ze niektórzy twierdzą że to nie dużo ale te 3 transfery dały mi po psychice. Nie mam mrozaczków, więc będę musiała zaczynać od nowa...
Bziumelka wiem, i tez w ukryciu podczytuję was, ale tam bardzo zaawansowane ciiężarówy są bo już 30tydz, prawie na wylocie
Emenems jak na razie nie widzę tej siły co na początku. To moje już drugie ivf, wiem, ze niektórzy twierdzą że to nie dużo ale te 3 transfery dały mi po psychice. Nie mam mrozaczków, więc będę musiała zaczynać od nowa...
dariaa16
Fanka BB :)
Daria - wysyłałam fluidki ciążowe, więc szykuj się mamuśka - ale nie miej później pretensji jak zaczniesz przechodzić mdłości;-) i spuchnięte piersi to dobry znak U mnie dzisiaj 9 dpt a piersi - miseczka większa Kiedy robisz betę?
kate - a Ty za dużo się nie martw. Pozostaw to sobie na czas, gdy Twoje dziecko skończy 15 lat i zacznie się wieczorami wymykać z domu;-) Wszystko jest dobrze i będzie dobrze! Wierzę w Twoją fasolkę i zobaczysz, że wszystko z nią jest dobrze!
a ja zaraz będę jechać na drugą betę
bet mogłabym zrobic juz dzis tak naprawde bo mialam podana blastke 1bb i dzis 7dpt...ale boje sie i chyba wytrzymama do 14dpt czyli do 16 kwietnia do wizyty..OlaSzy napewno niebede miec pretensji o mdłosci które przyszły w paczuszce hehe a mam nadzieje ze w pakiecie z ciążą wysłałas i mdłosci hehe
Kate_p7 zrobiłabym dzis ....ale mam egzaminy w weekend i chce je chyba wspokoju przejsc...aniedaj boze sie nie uda to po moich egzaminach w weekend...a tak zyje jeszcze nadzieja
calineczkaa
Sykatynka dopisz mnie proszę na 21.04 na usg prenatalne.
Strasznie się boję i napewno będę musiała coś łyknąć na nerwy;-(
Strasznie się boję i napewno będę musiała coś łyknąć na nerwy;-(
sykatynka
Dziewczyny dopisze wszystko do kalendarza jak będę w domu ja szykuje się na jutro i spędzam dzisiaj wieczór na przyjemnosciach które mam nadzieję będą mi zakazane przez najbliższe 9 miesięcy zatem mam czerwone winko i świeczki i będzie długa gorąca kąpiel tym razem zmieniam nastawienie - nie doszukuje się dziury w całym, nie nastawiam negatywnie, wierzę w ciążę i cieszę się nią oby tylko była, a jak nie to za miesiąc kolejna próba
bubu 520
Zaangażowana w BB
Beti- gratuluję, kiedy powtarzasz badanie
Pigwa- kciuki za wysoką bete
Tola - zrób bete, i może idź do innego gina
Kate_p7- będzie dobrze nie przejmuj się to już 7 tydzień uwierz w swojego już dużego kropka
OlaSzy - trzymam kciuki za dobry wzrost bety :-)
Sykatynka - kciuki za jutro za krobka żeby uwił sobie gniazdko na 9 miesięcy
A mnie dziś boli podbrzusze, takie " rozdymanie " macicy, pierwszy raz tak mam, miała któraś z was tak?, może to od estrofenu bo biore 2 tab. Wczoraj endo 9 mm a transfer w sobotę, nie za późno?
Pigwa- kciuki za wysoką bete
Tola - zrób bete, i może idź do innego gina
Kate_p7- będzie dobrze nie przejmuj się to już 7 tydzień uwierz w swojego już dużego kropka
OlaSzy - trzymam kciuki za dobry wzrost bety :-)
Sykatynka - kciuki za jutro za krobka żeby uwił sobie gniazdko na 9 miesięcy
A mnie dziś boli podbrzusze, takie " rozdymanie " macicy, pierwszy raz tak mam, miała któraś z was tak?, może to od estrofenu bo biore 2 tab. Wczoraj endo 9 mm a transfer w sobotę, nie za późno?
reklama
.szkrabek
kate_p7 - widzę, że dziś u Ciebie hormony szaleją ;-) Kobieto "cycki do przodu" jak to zwykłaś mówić stawiam Cię do pionu - jak tam Twoim instynktom nie wierzę - już Ci to mówiłam. Więc proszę zacznij wierzyć w kropka - a w sumie to już w swoją fasolkę ;-)
Ja dziś popłakałam się na Zaplątanych, których oglądałam już setny raz - przyszły do mnie sąsiadki (7 i 4 lata) no i nie było mowy, Zaplątani musieli być! ;-)
sykatynka - trzymam kciuki za jutro! Coś czuję, że za 2 tygodnie będziesz szukała chętnej do prowadzenia kalendarza!
calineczkaa - coś się stało? Hess mówiła, ze się źle czujesz. Co tam laska się dzieje? Wszystko ok u Ciebie?
Ja dziś popłakałam się na Zaplątanych, których oglądałam już setny raz - przyszły do mnie sąsiadki (7 i 4 lata) no i nie było mowy, Zaplątani musieli być! ;-)
sykatynka - trzymam kciuki za jutro! Coś czuję, że za 2 tygodnie będziesz szukała chętnej do prowadzenia kalendarza!
calineczkaa - coś się stało? Hess mówiła, ze się źle czujesz. Co tam laska się dzieje? Wszystko ok u Ciebie?
Podziel się: