reklama
agulla84
Fanka BB :)
Fajnie ze ktoś adoptuje starsze dzieci! My też będziemy starać się o adopcje ale dziecko do 3 lat
sykatynka
ja mam ustalone z m, że jak się nie uda do końca tego roku to zaczynamy procedurę... Wcześniej nawet o tym nie chciał słyszeć bo tak bardzo pragnie swojego dziecka, ale widział parę dzieciaków z naszych adopcji i się przekonał a to prawda że dobrze że ktoś chce adoptować starsze dzieci, ostatnio miałam wzruszająca bardzo adopcję, jedenastoletniej dziewczynki z blizna po pożarze na buzi, była tak wdzięczna ze ktoś w ogóle chciał ją poznać, bo nie wierzyła, że ktokolwiek ja zechce.... A przyszli rodzice się w niej po prostu zakochali i mała już w maju jedzie do nowego domu
agulla84
No właśnie moimi zdaniem takie dzieci są bardzo wdzięczne ☺bardzo chce mieć dziecko i juz dla mnie nie ważne ile będzie miało czy 3 miesiące czy 3 lata
bubu 520
Zaangażowana w BB
OlaSzy- gratuluję
Uda się - może powtórz jeszcze bete
Dorotav - przykro mi :-(
Hej dziewczyny ja już po wizyci, transfer przesunięty na sobotę 11.04 zabieram jednego mrozaczka 2 dniowego.
Ananasa już kupiłam - ale dalej mam stracha jaką niepewność, boje się.
Czy ktoś podchodzi do transferu w tym tygodniu???
Uda się - może powtórz jeszcze bete
Dorotav - przykro mi :-(
Hej dziewczyny ja już po wizyci, transfer przesunięty na sobotę 11.04 zabieram jednego mrozaczka 2 dniowego.
Ananasa już kupiłam - ale dalej mam stracha jaką niepewność, boje się.
Czy ktoś podchodzi do transferu w tym tygodniu???
kikifish87
sykatynka- to super to odezwij sie to moze sie uda nam spotkac:-)
reklama
beti88
Zaciekawiona BB
Dziewczyny beta w 8 dpt 142,4
Podziel się: