reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, spokojnych Swiat Wam życzę!

sykatynka, spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe:-)
OlaSz po cichu gratuluje...:-)

ja po piątkowej II weryfikacji, przepłakałam dwa dni...mentalnie szykuje sie na kolejna porażkę bo beta 5,1 w 8dpt nie nastawia mnie optymistycznie (kate-p7 - to był swiezaczek wiec raczej watpię, ze moge liczyc na pozna implantację). Jest we mnie cień nadziei...ale do tej pory cuda omijały mnie szerokim łukiem...dobrze, ze mamy dwa mrozaki.
dziewczyny, czy do crio moge podchodzić juz w najbliższym cyklu???

jeszcze raz dobrych Swiat dla Wszystkich...chociaz dla części z nas to smutne święta, ale i na nas przyjdzie czas!!!

Wesolych Świąt :)! Dziewczyny mam problem od dzis mialaM brać luteine 50mg 3x2 podjezykowo A babka w aptece sprzedała mi dopochwowa A ja dziŚ zwróciłam uwagę i co teraz... ponieważ biorę 3x100mg utrogestanu dopochwowa A luteina miała być dodatkowo... pewnie nie mogę jej brać :(???

Dziewczyny u mnie dramat :-:)-:)-(
Miałam podejść w kwietniu do crio. Miesiączka nie przyszła (naturals) więc zrobiłam bete w pt i tam szok bo wynosiła w 34 dc70,60
Niestety już wczoraj wiedziałam że czeka mnie dramat :no:
Temp spadła i piersi przestały boleć. Tak było ostatnim razem po transferze- udało sie na krótko.
Dziś poszłam na bete i hcg 50 no nic odstawiam luteine i dupka i czekam na poronienie:-:)-(
Oczu już z płaczu nie widze a zaraz mam isc na nocke :-(
Chyba nie ma sensu podchodzic do crio. Na lipiec jestem umowiona do immunologa. Zreszta psychicznie jestem w rozsypce. Czuje sie do du...
Ostatnio przechodziłam tak Boże Narodzenie teraz Wielkanoc znowu. Chyba to jest znak że nie zasługuje na kolejne dziecko!!!!!

Ostatnia edycja:
Tola jest mi bardzo przykro! Żadne słowa teraz nie uwolnią Cię od bólu. Trzymaj się, a jak odzyskasz siły, udaj się na nowe badania, lekarze powinni odnaleźć przyczynę niepowodzeń, nie wierzę, że los Cię tak każe! Każda z nas zasługuje na dziecko!

Tola - okropnie mi przykro!!! Ale dziewczyno nie wolno Ci tak myśleć!!! Każda kobieta zasługuje na dziecko i nie waż się myśleć inaczej - a myślisz, ze matka-patologia, która zostawia rocznego dzieciaka w szpitalu na izbie tylko po by przez kilka dni "pobalować" zasługuje na dziecko, a Ty nie? Nam po prostu zajście w ciążę zajmuje więcej czasu i wymaga więcej wysiłku.
Jesteśmy wszystkie z Tobą! Musisz przejść teraz swoją żałobę, ale odzyskasz siły i staniesz do kolejnej walki, bo wiesz, że warto jeszcze walczyć o swój cud!!! Trzymam kciuki by to nastąpiło bardzo szybko dla Ciebie! Ściskam Cie mocno kochana!

reklama
OlaSzy - po cichutku gratuluję

Tola kochana tak mi przykro..a moze nie wszystko stracone? moze jeszcze powtorz bete jak masz mozliwosc w pracy a jak nie to we wtorek? trzymam kciuki! kazda z nas zasluguje na dziecko i nie mow tak ze ty nie !

Do góry