reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kasik, gratuluję Juniora, niech się zdrowo chowa.

Kate, trzymam kciuki za serduszko, niech zdrowo bije..... taaaa, no już ci to ciałko żółte zniknie .... oj kochana Ty zacznij wierzyć w tego waszego bąbla i jaki opóźniony ?? uważaj bo on zapamięta jak go własna matka obgadywała i się zemści i będzie mały rozrabiakom.;-) na tyłek Ci trzeba dać ....;-)

Jo.M, kciuki cały czas zaciśnięte, za zdrowe serduszko i spokój w ciąży

dariaa, powodzenia i trzymam kciuki na całe 9 miesięcy

Calineczka, Szkrabek, kciuki za wizyty.

andromeda5 - wskazanie to głównie hiperka, to, ze robi mi się słabo jak trochę pochodzę i kłucia w dole brzucha. Mam się mocno oszczędzać, szczególnie, że pierwsza ciąża była zagrożona i też leżałam prawie od początku. Teraz mam nadzieję, że jak hiperka minie to się lepiej poczuję i dojdę do siebie. Na razie jest średnio.

Dziewczyny a co do naszego spotkania w środę to ja niestety się muszę wypisać. :-( Mam nadzieję, że jak będzie drugie to już będę na chodzie, bo strasznie bym się chciała w realu spotkać :tak:

Dziewczyny, jak się liczy wiek zarodka?
Dni po transferze + 5 dni (5-cio dniowa blastocysta)? Zastanowiło mnie to, że moja ginka powiedziała, że moja ciąża ma 2 tyg, a wg mnie już 3 (bez dwóch dni) - czy to możliwe, że nie wzięła pod uwagę 5-ciu dni życia na szkiełku?
Ona sama przeszła 3 zabiegi in vitro i ma 3-kę dzieci z nich, więc raczej jest świadoma... i czy rzeczywiście muszę czekać z USG do 15.04? Dziś jest mój 14dpt. Czy Was też bolało podbrzusze? Mnie to strasznie niepokoi :-(

Hej i jak tam wizyty???? czekamy z niecierpliwością na wieści:-)
Szkrabek to termin masz w urodziny mojego męża , strzelec będzie dzieciątko uparte :-) ;-) zostanie z Tobą na 9 miesięcy zobaczysz ;-)

Witam :) wiec ja już po transferze mimo tego ze miały być podane dwa zarodki dr Pałka się nie zgodził I podano mi jeden zarodeczek 1bb, przed miałam akupunkturze coś cudownego ciepło w całym ciele I o transferze kolejna sesja akupunkturY naprawdę polecam :) potem obiadek i mega ochota na lody :) teraz już w domku przed tv... :)

Daria - no i pięknie, teraz zarodeczek zostanie z tobą na długo :D

Teraz czekamy na wieści od kate i jo.m, calineczka też mogłaby coś napisać, chociaż jej wizyta to raczej formalność :)

reklama
Do góry