reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

.szkrabek - przechodziłam hiperstymulacje, dlatego transfer miałam przesunięty.. w moim przypadku tak mnie wszystko bolało, że trafiłam na obserwację do szpitala:-(ale taka moja wspaniała natura.. I też jestem zmęczona, strasznie senna. Dzisiaj wstałam 2 h później niż zwykle (nie dałam rady wcześniej!) wczoraj podobnie.. Ale może to też przez emocje..
Dzisiaj miałam sen - że miałam poranne mdłości:-D proroczy?:-D

Dziewczyny - dajcie znać jak dzisiejsze wizyty!

reklama
Kasik gratuluję serdecznie Synka!!! Dużo zdrówka dla Was obojga!!!

POWODZENIA DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!! CZEKAMY NA SAME DOBRE WIEŚCI:-):-):-)
02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: Jo.M - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
02: Calineczka - spotkanie z maluchem u Pałki
02: szkrabek - wizyta u gina prowadzącego

Jo. M źle policzyłam ja mam dzisiaj 26dpt, jak czytałam na innych forach już można coś zobaczyć, ale serduszkową wizytę się robi ok.30dpt. Zatem znowu będę się martwić...chyba że ciałko żółte nagle zniknie i nie będzie o co się martwić. Mój M wstał dzisiaj dumny z siebie i rozciągając się rzekł : jakoś przetrwaliśmy ten tydzień, po czym : Jezu! to dzisiaj, chyba się zaczynam bać..buehhhe Pięknego i silnego serduszka:-)

szkrabek czekamy na relacje:-)

dariaa udanego transferu, a wiesz kto będzie Ci go robił? trzymam kciuki za dr K lub dr P:tak:

Calina pożegnaj się ładnie z panem doktorem, bo teraz to do rejonu na resztę z tych 9 miesięcy. No chyba, że masz zamiar tam wracać :-p

Kate - Już sama nie wiem jak to jest , mam tylko nadzieję że będzie to serduszko żeby znowu w niepewności nie czekać. Ty może później miałaś transfer ale za to beta jest sporo wyższa niż moja . Zobaczymy . Jak będę mogła to odezwę się wieczorkiem a jak nie to jutro. Tak czy siak trzymam kciuki. Buźka

andromeda a jak ty stoisz z dalszymi staraniami?? bo nie widzę Cię w kalendarzu.

Beti88, Olaszy dziewczęta testujecie 7ego, to moja szczęśliwa liczba i w ogóle liczba nieskończoności, aby przyniosła wam szczęście;-)Co do objawów, to dostajemy takie dawki prg, ze nawet bez ciąży będziesz miała wszystkie objawy nawet z II trymestru, bo prg mamy jak na II trymestr:-DWięc siusianie, bolesność piersi, brzucha itp..to hormony. Tylko beta prawdę wam powie. A który to wasz dpt? bo mace blastki 5-dniowe zarodki?

Jo. M twoja beta jest teraz dużo większa, bo mój kropuś często lubi sobie robić wolne, po to żeby mama się martwiła. A potem stwierdza, ze nie będzie opóźniony to dobije do " przeciętnej" bety:-D Masz piękną betunie pozazdrościć, przynajmniej ładnie się podwaja:-(To do usłyszenia i samych dobrych newsów.

andromeda a jak ty stoisz z dalszymi staraniami?? bo nie widzę Cię w kalendarzu.

Beti88, Olaszy dziewczęta testujecie 7ego, to moja szczęśliwa liczba i w ogóle liczba nieskończoności, aby przyniosła wam szczęście;-)Co do objawów, to dostajemy takie dawki prg, ze nawet bez ciąży będziesz miała wszystkie objawy nawet z II trymestru, bo prg mamy jak na II trymestr:-DWięc siusianie, bolesność piersi, brzucha itp..to hormony. Tylko beta prawdę wam powie. A który to wasz dpt? bo mace blastki 5-dniowe zarodki?

Tak, mamy 5-dniowe zarodeczki. Dzisiaj 3dpt.

OlaSzy u mnie w klinice robi się 3 weryfikacje(3dpt,6dpt,10dpt), żeby sprawdzić jak przyrasta prg i estradiol. Ogólnie dobrze rokująca ciąża to dwucyfrowa beta w 6dpt i trzycyfrowa w 10dpt, przy okazji bada się poziom prg i estradiolu i zmienia leki żeby zarodek dobrze się zagnieżnił. Ale wiadomo, ze czasem jest różnie i pojawia się wcześniej i później i potem tez jest dobrze:tak:więc najwcześniej możesz robić bete 6dpt. u mnie jak beta nie pojawiała się w 6dpt to i w 10dpt tez jej nie było. Trzymam kciuki i wytrwałości do 7ego;-)

reklama
Do góry