reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiem, że cukrzyca nie jest wskazaniem, bo rodziłam sama naturalnie. Zastanawiam się czy kombo takie już jest? Wolałabym rodzić naturalnie i w wodzie - to mi się teraz marzy :-)

reklama
Uda się - ja niestety zielona jestem i nie jestem w stanie zinterpretować Twoich wyników - ja miałam est >3000 i prg = 320 w 9dpt (ale prg mógł być w fazie wyrzutu). Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, czy to dobrze czy źle - myślę, że trzeba poczekać na kate_p7 :-p

calineczkaa
- ja jestem nadal chętna - mam nadzieję, że już będę po tej cholernej hiperce - tylko mogę już nie być na zwolnieniu...

calineczkaa - ja już o 17 jestem wolna, ale boję się co to się będzie działo na mieście w piątek o tej porze :-) oczywiście dostosuję się do reszty. A był już pomysł gdzie się spotkać?

Dziewczynki, ja też jestem bardzo chętna, ale mam szczerą nadzieję, że 10 kwietnia będę leżeć po transferze i głaskać się po brzuchu coby kropki się dobrze czuły... Więc dla mnie 10 kwietnia odpada :( no chyba że w piątek lekarz powie co innego, ale u mnie nigdy nie było problemów z endo więc mam nadzieję, że transfer się nie przesunie...

mysle ze na ta chwile moge i ja sie pisac na spotkanie data pasuje godzina mogę sie spoznic chwile poniewaz do 16 w pracy a do warszawy mam 60km ;) wiec 17.30 :)

Uda się prg masz bardzo ładny i estradiol tez, teoretycznie beta powinna być wykrywalna za 3 dni, ale ten prg ładnie rokuje moim zdaniem ;-)nawet jak bety nie będzie to po zmianach prg możesz popatrzeć co się dzieje, bo jak prg przyrośnie tzn. ze jest szansa na pozytywną bete w 12dpt nawet jak w 8dpt wyjdzie Ci negatywna.

Calina ja mam L4 na miesiąc i nie chce się szwendać po mieście, więc ja odpuszczam dopóki sytuacja mi się nie ustabilizuje.

reklama
Dziewczyny, na dzień dzisiejszy pasuje mi ten dzień i godzina na spotkanie :).

Obecnie czuje się fatalnie, mam @ i się rozchorowałam. Jest do kitu, mam już dość złego samopoczucia, chce mi się płakać.

Do góry