reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny, co z tym Naszym spotkaniem?
Może piatek 10.04?Co Wy na to?
Kate, Hess, Sykatynka, Daria, Szkrabek?
Może piatek 10.04?Co Wy na to?
Kate, Hess, Sykatynka, Daria, Szkrabek?
.szkrabek
Uda się - ja niestety zielona jestem i nie jestem w stanie zinterpretować Twoich wyników - ja miałam est >3000 i prg = 320 w 9dpt (ale prg mógł być w fazie wyrzutu). Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, czy to dobrze czy źle - myślę, że trzeba poczekać na kate_p7
calineczkaa - ja jestem nadal chętna - mam nadzieję, że już będę po tej cholernej hiperce - tylko mogę już nie być na zwolnieniu...
calineczkaa - ja jestem nadal chętna - mam nadzieję, że już będę po tej cholernej hiperce - tylko mogę już nie być na zwolnieniu...
calineczkaa
Szkrabku, a godz. 17 Tobie odpowiada?Czy jeszcze wtedy pracujesz?
sykatynka
Dziewczynki, ja też jestem bardzo chętna, ale mam szczerą nadzieję, że 10 kwietnia będę leżeć po transferze i głaskać się po brzuchu coby kropki się dobrze czuły... Więc dla mnie 10 kwietnia odpada no chyba że w piątek lekarz powie co innego, ale u mnie nigdy nie było problemów z endo więc mam nadzieję, że transfer się nie przesunie...
calineczkaa
Dobra, to 17.30, a może być czwartek 09.04?Sykatynka pasuje?
Uda się prg masz bardzo ładny i estradiol tez, teoretycznie beta powinna być wykrywalna za 3 dni, ale ten prg ładnie rokuje moim zdaniem ;-)nawet jak bety nie będzie to po zmianach prg możesz popatrzeć co się dzieje, bo jak prg przyrośnie tzn. ze jest szansa na pozytywną bete w 12dpt nawet jak w 8dpt wyjdzie Ci negatywna.
Calina ja mam L4 na miesiąc i nie chce się szwendać po mieście, więc ja odpuszczam dopóki sytuacja mi się nie ustabilizuje.
Calina ja mam L4 na miesiąc i nie chce się szwendać po mieście, więc ja odpuszczam dopóki sytuacja mi się nie ustabilizuje.
reklama
Podziel się: