reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie przyszła moja morfologia - i wygląda na to jakbym miała jakąś infekcję, o której nie wiem, bo ewidentnie mój organizm z czyms walczy - podwyższone krwinki białe i neurocyty :baffled: ech, czy nie może być normalnie...?

wyniki.jpg

Załączniki

• wyniki.jpg
    wyniki.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
dorotav - podchodzę prywatnie wiec klinika nie musi sie trzymać żadnych zasad, ktore narzuca program...stad tez moja panika bo zazynamy sie finansowo :(

Hess - dzięki! no wlasnie tak myśle...ze najlepiej w brzuchu...poza tym chyba wole miec świadomość, ze przynajmniej miałam szanse, niz gdyby do transferu miałoby w ogóle nie dojść. Tym bardziej, ze znam przypadki, ze transfer 3 dniowych przyniósł ciaze, pomimo, ze reszta zarodkow nie dotrwała do mrożenia....

Uda się, to tym bardziej nalegaj, u mnie w klinice jest odwrotnie, raczej z transferem nie czekają do 5 doby, większość podawanych jest w 3 dobie potem w drugiej, np u mnie przy ostatnim transferze który miałam w 2 dobie udało się a reszta zarodków nie dotrwała do mrożenia.

Jo.M, kochana gratuluję, ale się cieszę. Nareszcie doczekałaś się swojego wielkiego cudu. Trzymam kciuki za wizytę serduszkową. Najpiękniejszy dzwięk przed Tobą. No i kolejny raz jak któraś odpuszcza to się udaje. Ja podeszłam do crio tak jak Ty, bo już szykowałam się do kolejnej stymulacji i układałam plan B. A plamienia też miałam i na szczęście ustały. wiem, że to stresuje, ale leż jak najwięcej, nie obciążaj się niczym i niech fasolka rośnie w brzuszku mamusi :tak:

Dorotka, kciuki za Twoje kropki i niech się wgryzają. Czekam na pozytywną betę i piękne serduszka maluchów. :tak:

ale mam stracha dzisiaj, jeszcze ta beta. te pomiary bety mnie wykończą..Boje się że to będzie ciąża bezzarodkowa...ehhh tylu rzeczy się boje:-( Jak często zdarza się ciąża bezzarodkowa, bo nie mogę znaleźć żadnych statystyk? ponoć to dość częsty przypadek jak na pierwsza ciąże:crazy:

Kate i kto tu panikuje;-)Napewno beta będzie bardzo duża, zresztą pisałam Ci wcześniej, że nie jest możliwe, aby coś było nie tak.
Szkrabku, dziękuję Ci bardzo za info o cukrzycy. I trzymam kciuki za Ciebie. Ponadto, mam aż 3 bakterie w moczu, jakaś masakra, musze posiew powtórzyć;-( A nic mnie nie boli przy siusianiu, też nie mam częstomoczu, więc faktycznie w ciązy jakoś bezobjawowo się to przechodzi.

calineczkaa beta to rośnie jak chce, i ma moje prośby głęboko w d....dlatego boje się ze może cos nie tak jest. Poza tym dr K zabronił nam się cieszyć i nie wiem czy to ta zapobiegawczo, czy podejrzewa ze coś jest nie tak....Dobra nie będę się nakręcać bo i tak nic nie zmiennie jak coś jest nie tak..ale deprecha mnie lapie:-(

reklama
calineczkaa bete będę robic ok.10ej wiec wyniki ok.2h no i wizyta na 19ta wiec długi dzień przede mną...

Do góry