reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

OlaSzy a w ktorym jestes dniu cyklu:)? ja mam wizyte 26.03 i naniej sie dowiem kiedy transfer prawopodobnie okolo 1-2.04 ale wlasnie niewiem jak moje endo....? jakiej masz grubości teraz?

dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki , niedlugo swieta i zapisalam sie zeby zrobic sobie paznokcie hybrydowe i tak sie zastanawiam czy je wogole robic...przed criotransferem czy zrezygnowaac/????

reklama
dariaa16 lutinus estrofem + hybryda:-Djezeli nie pracujesz w cyrku albo nie masz ukrytych talentów do robótek precyzyjnych to sobie odpuść :-p

Daria - moja wizyta jest dzień wcześniej :) 25.03 . W sobotę miałam 6,5 mm (13dc), podobno mając już 7 można myśleć o transferze;-)Trzymam za Ciebie kciuki!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja juz mam wybrane imiona.. chlopczyk mi sie tylko zmienil z imieniem
1zIggET8dLQXapoHBAA7
jestem po KTG.. skurcze sie pojawiaja ale nie sa jakies wielkie, maksymalnie do 70, i to nie regularne sa, kolejne mam ktg w srode...i czekamy! jeszcze pare dni i malenstwa beda zemna...

Kate gratuluje pieknej bety !:tak:teraz sie uspokoilas troszke?

Madziulek super beta!;-)

Giza na pewno wszystko bedzie dobrze...musi byc, trzymam kciuki !!;-)

Andromeda dopiero teraz przeczytałam Twoj post dotyczący embriotransferu i clexane , powiem ci ze ja miałam akurat białko C i S w nadmiarze i clexane 0,4 dostałam juz przed criotransferem kilka dni by mogło "zacząć działać" wiec spokojnie :)

Hej dziewczyny i chłopaku
ja dziś musiałam na szybko wrócić do domu z pracy. Zrobiło mi się strasznie słabo, kręciło mi się w głowie już wcześniej, zaczęło się podczas stymulacji, ale nie było jeszcze tak źle jak dziś... Ledwo przyczłapałam do łóżka i padłam na 2h.
Zadzwoniłam do kliniki spytać czy mam się martwić... lekarz mi powiedział, że to skutek uboczny przyjmowania progesteronu. Najlepiej jakbym zrobiła morfologię, dodała magnez do diety i wypiła kawę bądź mocną herbatę i powinno przejść... miałyście tak? Nie powiem, że trochę się zmartwiłam, szczególnie, że muszę pracować a w tym stanie to nawet nie mogłam się porządnie skoncentrować...

kate_p7 super wieści! Pewnie Ci w końcu trochę ulżyło, wnioskuję po uśmiechniętej buźce w poście, której już dawno u Ciebie nie widziałam! ;-)

dariaa16 lutinus estrofem + hybryda:-Djezeli nie pracujesz w cyrku albo nie masz ukrytych talentów do robótek precyzyjnych to sobie odpuść :-p

nie no pracuje w biurze ;) ale strasznie mi sie rozdwajaja a jak zrobi sie hybrydowe to chociaz spokoj ;) ale jak mowicie ze odpuscic to odpuszczam ;)

OlaSzy ja równiez trzymam kciuki ;) ! umnie tez w sumie byl zawsze problem z endo ...mam dawke estrofemu 2x1 od 4dnia cyklu...wizyte mam w 13dc wiec zobaczymy moze niebedzie zle

Kate: ja ci mowilam ze wierze w twe dziecie wiec dla mnie twa beta to tylko formalnosc. Kazalam nie robic fsh... Zrob ft4 tylko i wylacznie.
Spokojnej ciazy zycze :p

reklama
Do góry