reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess trzymam kciuki za bardzo dobre informację, żeby były piękne blastusie:tak:

Jakoś uspokoiło się na forum ostatnio-kalendarz wieje pustkami a na wiosnę to u nas się powinno dziać:-pstymulacje, transfery, oczekiwania na betę a tu taka cisza:sorry2:

reklama
Za całe 3 dni i już trzęsę portkami:-( oby tylko z maluszkiem było wszytsko w porządku, bo już tak daleko zaszłam że uwierzyłam że na pewno się udało:sorry2:

GizaS trzymam kciuki za maluszka:-) będzie dobrze, przecież już 11 tydz ciąży bezproblemowo minął, wszystko jest pięknie i książkowo i dalej tak będzie!

No właśnie bądź tu człowieku mądry:dry:są objawy to dobrze ale jak męczące to źle. Nie ma schizujesz dlaczego nie ma:-ppomieszanie z poplątaniem. Bo ja naprawdę przechodzę pierwszy trymestr bezobjawowo, mam tylko brak apetytu. Na wadzę jestem kilo na minusie, brzuszek ledwo, ledwo uwypuklony-jakbym się najadła kaszy z grochem:-pDo końca pierwszego trymestru jeszcze dwa tyg.
Martwię sie prenatalnymi, wiem że może wykazać duże ryzyko chorób. Jestem w miare młoda bo niecałe 31 lat, M 37, żadnych chorób w rodzinie ale to i tak nie ma aż takiego znaczenia:sorry2:
Miłego dnia dziewczyny, już wiosna więc wszystko musi być dobrze:tak:

GizaS nie znam się na badaniach prenatalnych, ale wydaje mnie się że w wieku 31 lat to trzeba mieć pecha konkret żeby dzieciątko było chore. Z drugiej strony nie ma reguł więc tez bym trzęsła portkami:-p

lolitka pojawiaj się częściej na forum, jak Cię widzę to mam dobre wiadomości beta dzisiaj 16dpt = 1317 może zaczęły się ładne przyrosty ..??? plizzzz:happy:
za to TSH mi wzrosło i jest 1,88

Dzwoniłam do kliniki powiedzieć o moim plamieniu, kazali mi zrobić dziś betę i popołudniu dzwonić do lekarza z wynikami. Wyniki już mam i odrobinę się uspokoiłam wynik z dziś to 502, 60. Jeszcze zobaczymy co powie Doktorek....

Dziewczyny, mam do Was pytanie (szczególnie do tych po CRIO)
Ile czasu mija od decyzji o transferze? Mamy wizytę w klinice za kilka dni (sprawdzamy endo, bo cały czas jest za małe), ale jak będzie ok - to kiedy jest transfer? Na drugi dzień? Wizytę mamy 300 km od domu - wieczorem i chcę wiedzieć czy mieć ewentualnie walizkę z ubraniami, żeby się przespać gdzieś w hotelu i nie robić tyle kilometrów w ciągu dwóch dni.. (mam nadzieje, że nie zamieszałam za bardzo :))

reklama
Kate, Madziulka bety wspaniałe, przyrosty w jak najlepszym porządku:tak:
Kate TSH masz dobre, mogło ciut wzrosnąć i ma prawo bo jesteś w ciąży ale ten wynik dalej jest w normie:tak:

Ale fajnie, posypały się listopadówki:-)czy już to może grudniówki

Do góry