reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedyś mieliśmy takie 2 pacjentyki w ciąży co co chwila latały na badania i baaaaaaaardzo czesto trafiały z "pierdołami" na oddział. Bywały 2 x w mcu przyjmowane na oddział a ile były razy w poradni to max :tak: Powiem Wam szczerze że jak urodziły to Wszyscy odetchnęli :-)
Nie odbierz tego jako złośliwość Calineczko, ale tak właśnie świrujesz. Wyluzuj bo się wykończysz..
U mnie też nie było zarodka widać. Lekarz kazał czekać tydz to dla mnie była wieczność. Powiedział ze jak nie bedzie zarodka to da mi leki na poronienie. Też głupio powiedział z perspektywy czasu jak o tm myśle, mógł sobie darować. Pojechałam 3 dni po wizycie do innego lekarza i tam zarodek z echem był już widoczny. Jakby nie to pewnie bym czekała do wyznaczonej wizyty. Potem w miare możliwości wyluzowałam, choc nie powiem martwiłam się czy wszystko jest ok od wizyty do wizyty- to normalne.
Tylko Calineczka jak Ty nie wyluzujesz to ja to marnie widze ;-)

Szkrabku, kochana jesteś!
Mam pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Chcę posmęcić Wam na żywo:-)
Kto jest za?
Daria, Hess wiem, że chętna, Kate, Sykatynka, Szkrabek?
Możemy się spotkać na dobre ciacho i pogadać;-)

Ja z chęcią się piszę na ciacho i pogaduchy :-) Tylko na razie jestem w Białystoku - już odwieziona przez mojego mężczyznę, więc po powrocie :tak:

Tak sobie tlumacz calinka ;-) jak poczujesz ruchy to bedziesz dopiero odrobine spokojniejsza . Ale i tak w kolko bedziesz sie zastanawiala czy nie za malo kopie czy nie za duzo .. Taki juz nasz zywot .

Lilka, będę starała się nie zwariować!;-)
Tylko niech ta kruszynka z Nami zostanie.
Takie to niesamowite szczęście, że się udało, nie chcę za żadne skarby tego stracić.
A każda kobieta po ivf musi robić badania prentalne i test pappa?

Calineczkaa z tego co wiem to badania prenatalne każda kobieta powinna zrobić między 12 a 14 tygodniu ciąży. Ja przy ciąży naturalnej jutro jadę lekarz kazał zrobić ale wiem że są kobiety które nie chcą robić. Jeśli chodzi o test pappa to napewno w każdej ciąży po 35 roku życia każą zrobić a wcześniej to nie, chyba że lekarz będzie chciał. Ale też nie jest przymusowa.

reklama
Do góry