Ja już też po wizycie - jajca rosną pięknie - dziś 16-tki (większość - czyli 11 sztuk) jedna 20stka i 3 - 13stki :-) Tylko lekarz mi powiedział, że grozi mi hiperka - tzn. nic przesądzonego, ale należy się spodziewać :-( a raczej nastawić, że jest taka możliwość... Jutro znów podglądanko i może w czwartek będziemy kończyć - ale może być i piątek, więc punkcja albo w sob, albo w nd... modlę się teraz by nie było hiperki, bo mi transfer odwołają, a tego tygryski nie lubią najbardziej

No nic, będę się smucić i wściekać jak do tego dojdzie.
Kurde - igły w tym Gonapeptylu Daily są jak dla słonia

dziewczyny, do kiedy go się bierze?
calineczkaa, odpowiadając na pytanie - może w czwartek, a może w piątek będę w domu, jeszcze nie wiadomo. A potem znów jazda do Białego - albo w sobotę, albo w niedzielę

kurde, nie cierpię taki sytuacji - konkret poproszę bo zaplanować nic nie można
bunieczek29 i dariaa16 - trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!
bunieczek29 - nie bój żaby - będzie dobrze! taki stresik to norma, już towarzyszy do końca :/ ostatnio mój 8 letni syn pomylił autobusy do szkoły i "zniknął" z radaru na godzinę - myślałam, że ducha wyzionę - już miałam najczarniejsze myśli (od porwania, do wpadnięcia w studzienkę z połamaniem i utratą przytomności). Na szczęście na strachu się skończyło... tak więc tylko czekam co jeszcze w kolejnych latach mi młody wywinie. Osiwieć można...
MARZEC
11: dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
11: szkrabek - podgląd pęcherzyków
12: szkrabek - podgląd pęcherzyków
13: Hess - podglądanie pęcherzyków
13: bluesky - wysoka beta!
14: kate_p7 - wysoka beta!
14: szkrabek - punkcja
14: kikifish87 - badania prenatalne
17: sykatynka - udany criotransfer
17: calineczkaa - USG serduszkowe