reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Albo idź na dobre lody, obejrzyj dobry film, idzcie na pizzę, niech mąż zrobi masażyk stóp;-)Albo idzcie na spacer na świeże powietrze, jak się widzi takie słońce, od razu chce się żyć, i nastawienie się zmienia;-)
Ja sobie obiecałam, że jak zobaczę zarodek z serduszkiem to wyluzuję;-)Ale nie wierzę sama sobie:-D

Robiłam pierwsze wyniki do karty ciąży, wcześniej tylko betę, prg, tsh i homocysteinę. Mi dr usg zrobił dopiero w 23 dpt i nie chciał wcześniej i 10 dni później dopiero serduszkowe usg. Nie poganiałam doktorka, czekałam cierpliwie choć nie było łatwo

kate_p7 - nie wolno Ci się użalać nad sobą, sorry, ale życie to nie ****jka ;-) Przecież Ty też nas zawsze pocieszasz pierwsza i zabraniasz użalania. Więc weź sobie swoje słowa do serca i nie skreślaj Kropka.

calineczkaa - Ty wszystkich zamęczysz tymi pytaniami o zarodek :D. WYLUZUJ wreszcie. Przecież lekarz nie powiedział Ci, że się coś złego dzieje. A tym stresem tylko zaszkodzisz sobie i Kropkowi!!!!

kate_p7 - słuchaj Hess, mądrze prawi. Postaw się do pionu - tak jak stawiałaś inne dziewczyny na forum - druga taka kate by się teraz tutaj przydała specjalnie dla Ciebie. ;-)
Wyjdź na słońce - koniecznie - od razu się robi lepiej człowiekowi i czarne myśli ulatują. Przestaw swoje myślenie na kopka - ale w tym dobrym znaczeniu - mów do niego, opowiadaj mu jak to będzie jak zostanie, jaki jest Twój M. - by wiedział, jaki tata go/ ją czeka etc. I koniecznie spacery na słoneczku! :tak:

calineczkaa - niezły aparat z Ciebie :-) Ty też musisz wyluzować. Za dużo analizujesz, ten Twój kropek to ma niezłe jazdy z Tobą - zalewany adrenaliną i serotoniną na zmianę ;-) Musisz się teraz przestawić na "normalny" tryb życia - gdzie od czasu do czasu idziesz sprawdzić czy wszystko jest ok - tak dla formalności! Bo teraz to żyjesz od badania do badania, które robisz sobie co 3 dni :-) musisz wyluzować, bo zwariujesz i wszyscy wokół z Tobą. Aż się boje co jutro wymyślisz :dry:
Luz - jesteś w ciąży! :-) Tylko się cieszyć teraz tym stanem, nie wymyślaj sobie kolejnych schorzeń i problemów... jeszcze 8 miesięcy przed Tobą i to niecałe... lepiej przeżyć je szczęśliwie, nż latając od lekarza do lekarza, od badania do badania - co ma być to będzie, nie panikuj przed powstaniem problemu, bo to nic nie da. Nie pamiętam czy można melisę pić w ciąży... ale powinnaś się zorientować ;-)

Szkrabku, kochana jesteś!
Mam pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Chcę posmęcić Wam na żywo:-)
Kto jest za?
Daria, Hess wiem, że chętna, Kate, Sykatynka, Szkrabek?
Możemy się spotkać na dobre ciacho i pogadać;-)

reklama
Do góry