reklama
agulla84
Fanka BB :)
Szkrabek fajnie to napisałas ja miałam takie same bawy jak kate ale jak coś nie idzie po naszej myśli to zaczynamy pisać czarny scenariusz :-/
Agulla teraz to faktycznie nie poszło za dużo po mojej myśli
i staram się być optymistką, ale strasznie się boję. Za pierwszy razem pewność że się uda bo IVF to taka super metoda, nie udało się próbujemy jeszcze raz i kolejny dramat tyle komórek poszło do śmieci. Więc człowiek sobie uświadamia że ta cala metoda to jeden wielki EKSPERYMENT i lekarze próbują nam pomóc ale czasem nie mogą albo nie wiedzą jak, wiec mamy próbować a za każdym razem jest coraz gorzej. Ja po ciąży biochemicznej tak panikuję, byłam wczoraj u psiapsiuły i podniosłam jej dzieciaczka, potem zaczęłam świrować że nie powinnam bo kropkowi to zaszkodzi. Poszłam na spacer na jakies 2h i se myślę może ja powinnam leżeć. I se musze tłumaczyć że kobiety "normlanie " funkcjonują, i nie ma co przesadzać...

agulla84
Kate wiem co czujesz ja miałam pobrane 9 komórek 7 dojrzałych a tylko 2 na początku się zaplodnily już byłam zrozpaczona ze nie będzie transferu! Jak sie potem okazalo kolejne dwie ruszyły z czego mam jednego mrozaczka a jeden chyba został ze mną zobaczymy na jak długo :-/ więc kochana nawet jak na początku wydaje się ze już jest klapa to moze wszystko się odwrócić! Wierzę ze Ci sie uda tym razem!!!
agulla84
Tak kate mam nadzieje ze niedługo będziemy tam wszystkie!!!
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kate: a jaka blastke ci podali?
Kate, niech sie kropek ladnie zagniezdza! Wiesz, moze wlasnie teraz bedzie na przekor? Takie troche " wariactwo" zakonczone sukcesem? Tego Ci zycze!!! Moj maz tez powiedzial po punkcji ze nic z tego tym razem nie bedzie (totalny balagan w klinice, zgubili nasza zgode na zabieg, nerwowo bylo) a final - bach: pozytywny 
Dariaa, jesli chodzi o szczegoly medyczne scratchingu to niewiele wiem. Jak dr powiedziala ze moze pomoc to szybko sie zdecydowalam, tym bardziej, ze ja zaplacilam za to 100 pln (nie jestem w programie). Mialam robione w cyklu poprzedzajavym stymulacje.
Dariaa, jesli chodzi o szczegoly medyczne scratchingu to niewiele wiem. Jak dr powiedziala ze moze pomoc to szybko sie zdecydowalam, tym bardziej, ze ja zaplacilam za to 100 pln (nie jestem w programie). Mialam robione w cyklu poprzedzajavym stymulacje.
reklama
Podziel się: