U nas w klinice bała afera o straching endometrium. 16 .02 jest na pierwszej wywiad z kobietą z ministerstwa która jasno podaje co się należy kobieta z programu które podchodzą do transweru. I straching się należy w ramach programu. Ja za to placilam w grudniu 400 zł i będę miała jadę zwracana. Wejdzie ba Stone bociana i doczytajcie. Tam samo embrioglue jest refundowane. Albo. ..zadzwonię do swojej kliniki poproscie o rozmowę osobę która zajmuje się programem in vitro i zapytajcie. Ja tak zrobiłam .
reklama
agulla84
Fanka BB :)
Dorotav fajnie ze się odezwalas już się martwilysmy! Może podejdz do ginekologa niech zrobi Ci usg i zobaczy co z tym
dziękuję Ci kochana ale zaczynam tracić wiarę ze się uda :-/
agulla84
Asia a Ty kobietko gdzie się podziewasz???
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kate?
agulla84
Inka u nas w klinice o niczym nie mówią! Mialas ostatnio ten klej do transferu?
genna
Dorota odezwij sie do mnie na priva w sprawie clexane 
blueskye
Ja nie mam nk ... encorton bralam tak czy siak...a ani zarodkow..ani implantacji jak juz adoptusie byly. Nie ma reguly...
Jeszcze 6 dni...
Jeszcze 6 dni...
dorotav
agula84, u doktorka byłam w zeszły piątek i na usg wszystko ok, no ale w szpitalu w 14dc moje endo miało aż 6mm więc sobie na łachudrę pewnie poczekam, no nic trzeba uzbroić się w anielską cierpliwość 
Kate, małpo Ty jedna, gdzie jesteś ??

Kate, małpo Ty jedna, gdzie jesteś ??

reklama
agulla84
Mi już piersi wróciły do normalnych rozmiarów nie bolą do tego klucie jajnikow w poniedzialek beta to już formalność :-(
Podziel się: