reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

.szkrabek - to bardzo dobre wiadomości :tak:. Kurcze, pierwszy raz spotykam się z codziennym podglądaniem. U nas tak często tego nie robią. Mnie podglądali najpierw po tygodniu, potem co 2-3 dni, bo miałam wyjątkowo długą stymulację. Ale codziennie to bym się chyba pochlastała, hehe :-D W każdym bądź razie trzymam kciuki za wtorkowe podglądanie :tak:

reklama
dzięki dziewczyny, to podnosi na duchu, nie powiem :tak: mam wielkie zaufanie do tego lekarza, to muszę przyznać. Ale w sumie, będę mogła się więcej wypowiedzieć po wszystkim.
Wyjątkowo jutro mam "wolne", bo jak pęcherzyki są po 13 mm to jeszcze "nic się ciekawego nie dzieje" :-) ale od wtorku obowiązkowo codziennie badanie krwi i USG, nieważne że muszę dojeżdżać prawie 3h w jedną stronę - dlatego od wtorku się wyprowadzam z domu - ha ha :laugh2: - jak to zabrzmiało i przeprowadzam na parę dni do kliniki, by nie jeździć codziennie - na szczęście mają bazę noclegową na miejscu :-) traktuję wyjazd ja mini spa, lub sanatorium :yes: poczytam książki, zwiedzę Białystok - będę sama pierwszy raz od nie wiem kiedy. Dziwnie będzie budzić się samej rano i nie słyszeć "mamooo, gdzie są moje spodnie?" " no nie, znów owsianka na śniadanie" "muszę już wstawać???" lub "kochanieee... co będzie na obiadek?" :-D moje chłopaki już są przerażone perspektywą zostania samemu na włościach - mój mąż poprosił o szybki kurs obsługi zmywarki, i zmartwił się, że po kotach trzeba kuwety sprzątać :dry: No nic, dom się nie zawali, a ja trochę odpocznę od tego wszystkiego... choć już tęsknię - głupek :-p

szkrabek trzymam kciuki za stymulacje, dużo jajec tam masz:-) będzie z czego wybierać. A co do lekarza to super, w porównaniu do mojej kliniki to niebo a ziemia. Na pewno zwiększa to szanse na sukces:tak:

:tak:kciuksay za jutrzejsze solenizantki;-)

Agulla termin z ostatniej @ mam na 10 kwietnia ale z usg od poczatku wychodzi mi 28 marca. A ze szykuje sie na cesarke to powinno byc pod koniec marca. W czwartek mam wizyte to dowiem sie konkretow :)

Cześć dziewczyny :) jakiś czas temu pisałam do Was, a potem już tylko czytałam ;) pokrotce w styczniu mialam stymulacje i punkcję. Transfer odroczony, bo dr chciał pierw moje endometrium zobaczyć, w zeszłym tyg mialam histeroskopię i teraz czekamy na @ i w tym cyklu transfer- mamy 2 mrozaczki.
Calineczka i Fusun gratuluję i powodzenia :)
Agulla84 ja leczę się w provicie.
Ogólnie to chciałam Wam bardzo podziękować, bo gdyby nie to forum nie wiem jak przetrwalabym ten cały czas :)

reklama
szkrabek, niezły kurniczek się szykuje no i super lekarz skoro codziennie będziesz miała podglądanie, a takie kilkudniowe spa to już w ogóle super, odpoczniesz, zrelaksujesz się. Mega kciuki :tak:

Fusun, Calineczka, kciuki za jutrzejsze usg, cudownych widoków :-)

Do góry