reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kama
podajesz zastrzyk tak jak jest... czu usuniesz powietrze czy nie to nie ma znaczenia
podajesz zastrzyk tak jak jest... czu usuniesz powietrze czy nie to nie ma znaczenia
konwalia79
Zaciekawiona BB
bkasia,kasia_30 - GRATULACJE!!! czułam, że wraca w końcu dobra passa Liczę, ze teraz dobre wieści będą nam się mnożyły!!:-)
katya, bzzz, vane76, mi mi - ja mam nadzieję, że też teraz to trzecie podejście do criotransferu już mi się uda więc zapowiada się, ze będzie nas faktycznie sporo Jak nic mi się nie zmieni to w ostatnich dniach maja będzie transfer :-) Liczę, że pociągniemy dobrą passę dziewczyn, prawda? Pozdrawiam
katya, bzzz, vane76, mi mi - ja mam nadzieję, że też teraz to trzecie podejście do criotransferu już mi się uda więc zapowiada się, ze będzie nas faktycznie sporo Jak nic mi się nie zmieni to w ostatnich dniach maja będzie transfer :-) Liczę, że pociągniemy dobrą passę dziewczyn, prawda? Pozdrawiam
Matylda78
Fanka BB :)
bkasia,kasia_30 - GRATULACJE dla Ciężarówek:-) Ale to budujace, ze Wam sie udalo!
katya, bzzz, vane76, mi mi, konwalia- bedzie nas faktycznie sporo, bo jeszcze ja sie do Was zapisuje.
Ja się trochę boje o tego mojego jedynego eskimoska, ale z Wami mi raźniej i jakoś dam rade! Uściski dla wszystkich. W maju jest w końcu Dzień Matki ... i trzeba to jakoś uczcić ... np. zachodząc w ciążę. Co Wy na to?
katya, bzzz, vane76, mi mi, konwalia- bedzie nas faktycznie sporo, bo jeszcze ja sie do Was zapisuje.
Ja się trochę boje o tego mojego jedynego eskimoska, ale z Wami mi raźniej i jakoś dam rade! Uściski dla wszystkich. W maju jest w końcu Dzień Matki ... i trzeba to jakoś uczcić ... np. zachodząc w ciążę. Co Wy na to?
matylda, bzzz, vane76, mi mi, konwalia - super, bardzo się cieszę!!! czy ktoś do nas dołączy?
ja od dzis zaczynam odliczanie do transferu, wreszcie przyszła @... niech nasze śnieżynki będą silne!!!
a wysokobetkowym Kasiom przesyłam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja od dzis zaczynam odliczanie do transferu, wreszcie przyszła @... niech nasze śnieżynki będą silne!!!
a wysokobetkowym Kasiom przesyłam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dodora
Nic się nie martw o małą , dzieci różnią się czasem wagą i wielkością a rodza się takie jak potrzeba , teraz usg będę miała w 28 tygodniu i póki co z tych usg które miałam to z kolei moja jest jakby tydzień do przodu . Także widzisz jedna w tą , druga w tamtą ....ech za kobietkami nie trafisz. Na usg z 20-21 t.c. mam wagę 415 gram , więc twoja córcia chyba jest ok. ...na pewno jest dobrze .Ja przytyłam 8 kg. ale mam brzuchol jakis taki duży , mam podobno dużo wód więc może dlatego albo taki mój urok haha. Jak zrobie sobie jakieś ładne zdjęcia to też się tu pochwalę .Buźka.dodora
czuję się póki co bardzo dobrze, też boję się upałów, ja już przytyłam 10kg a wiem że tego tak nie widać, brzuszek nie taki aż duży, no ale jeszcze 3 miesiące do końca , a może pochwalisz sie swoim brzuszkiem ??
powiedz mi czy miałaś robione USG tak koło 25tc ? bo moja mała w tym tygodniu ważyła 703g i cos mi się wydaje jaoś tak mało, bo wymiarami jest gdzieś w ogóle jakiś tydzień do tyłu :/
bkasia , kasia 30 - wooow świetne nowiny i meeeega gratulacje )))))))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
eweli1982
kochane, dziękuję za kciuki ;-)
Ja po wczorajszej wizytce szczęśliwa, i uspokojona (chociaż pewnie znowu za niedługo zacznę się denerwowac :-) )
Widziałam wczoraj maleńkie ludziki w moim brzuszku, machały do nas rączkami i nóżkami,słyszałam bicie dwóch maleńkich serduszek, no po prostu dwa małe cudziki
Widoczek najcudowniejszy na świecie!!!!
Teraz niech tylko rosną i rosną bo czekam na nie z utęsknieniem
Wczoraj był mój 11 t c a maluchy mają już rozmiary jak na 11tyg i 4 dni, tak więc rosną prawidłowo. Lekarz od razu zrobił badanie przeziorności karkowej i jeden maluch ma 1mm, a drugi 0.7 mm, podobno to bardzo dobrze
Podglądając wczoraj z mężem te nasze fasolki uznaliśmy że chyba jednak będzie parka, bo jeden fasolek jest 2mm większy i strasznie rozrabiał, machał łapkami i nóżkami i odstawiał jakby taniec brzucha , a drugi mniejszy i spokojniutki. Pomachał do mamusi i tatusia ale dużo spokojniej niż braciszek he he.
Wszystkim z całego serducha życzę takich widoczków!!!!
niestety nie umiem wkleić fotek bo wychodzą mi takie baaardzo duże
Ja po wczorajszej wizytce szczęśliwa, i uspokojona (chociaż pewnie znowu za niedługo zacznę się denerwowac :-) )
Widziałam wczoraj maleńkie ludziki w moim brzuszku, machały do nas rączkami i nóżkami,słyszałam bicie dwóch maleńkich serduszek, no po prostu dwa małe cudziki
Widoczek najcudowniejszy na świecie!!!!
Teraz niech tylko rosną i rosną bo czekam na nie z utęsknieniem
Wczoraj był mój 11 t c a maluchy mają już rozmiary jak na 11tyg i 4 dni, tak więc rosną prawidłowo. Lekarz od razu zrobił badanie przeziorności karkowej i jeden maluch ma 1mm, a drugi 0.7 mm, podobno to bardzo dobrze
Podglądając wczoraj z mężem te nasze fasolki uznaliśmy że chyba jednak będzie parka, bo jeden fasolek jest 2mm większy i strasznie rozrabiał, machał łapkami i nóżkami i odstawiał jakby taniec brzucha , a drugi mniejszy i spokojniutki. Pomachał do mamusi i tatusia ale dużo spokojniej niż braciszek he he.
Wszystkim z całego serducha życzę takich widoczków!!!!
niestety nie umiem wkleić fotek bo wychodzą mi takie baaardzo duże
Podziel się: