reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witam po 5 miesiacach milczenia, ha troche mnie tu nie bylo ale widze ze sie sporo zmienilo.... i to na ciezarowki!!!! mnostwo was tu teraz .... wielkie gratulacje Mamuski....

bkasia,kasia 30 - GRATULUJĘ WAM :-):-):-):-)
a u mnie drugi miesiąc brania tabletek antykoncepcyjnych, i oczekiwanie na szczegółowy wynik morfologii plemników, ale mam nadzieję,że m-c lipiec będzie dla mnie szczęśliwy jak dla was dziewczynki miesiąc maj
dorocica jak tam badanko wszystko ok

lolitka
juz nie czytam na necie bo to wsumie nic nie daje... ale tak mi sie teraz dluzy ja swoj criotransfer bede miala dopiero w czerwcu tak juz bym chciala zeby to zlecialo... trzymam kciukasy za ciebie :))))

vane ja tez bym sobie wlozyla 3jak bym mogla ale niestety u mnie nie ma o tym mowy

katya masz jedna sniezynke ale ona moze byc najsilniejsza i najszczesliwsza i tego ci zycze kochana :)))

katya, bzzz, vane no to dziewczynki podchodzimy razem :)))) mam nadzieje ze wkoncu nam sie uda :))))) razem bedzie latwiej Nam przez to przejsc :))))))

pozdrawiam kochaniutkie :))))))

Ostatnia edycja:
kasie gratulacje tak bardzo sie ciesze ze coraz wiecej nas ciezaroweczek:-) czekamy na reszte dziewczyn no bo przeciez niebawem do nas dolaczycie! tak jakos optymistycznie sie porobilo na tym forum.
eweli jak maluszki? pomachaly mamusi?:-D
alat dziekuje za pamiec...ze mna to tak roznie raz dobrze sie czuje raz gorzej. zaczelo mnie cos czesto osatnio mdlic, a najsmieszniejsze jest to ze najwieksze "poranne" mdlosci to mam wieczorami:-D ale co tam ja moge sie meczyc zeby tylko moje malenkie serduszko zdrowo roslo, a moze nawet dwa;-) bo dowiem sie dopiero 27go. och ile to jeszcze czekania:-(

Dziewczyny dzis 0 12 w nocy mam sobie podac ovitrelle i w strzykawce jest sporo powietrza czy moze ktoras mi powiedziec czy mam je spuscic?cholera juz zapomnialam:(

reklama
Dziewczyny dzis 0 12 w nocy mam sobie podac ovitrelle i w strzykawce jest sporo powietrza czy moze ktoras mi powiedziec czy mam je spuscic?cholera juz zapomnialam:(
jak bedziesz sobie podawac to to powietrze i tak ucieknie na koniec wiec podasz lek a powietrze zostanie. zreszta jak je sobie wstrzykniesz to tez sie nic nie stanie. lepiej nie staraj sie go usowac. ja tak zrobilam i bylo ok.

Do góry