bunieczek29
Fanka BB :)
Agulla84 kochana sama napisalas historię o cudzie tego małżeństwa więc sama widzisz cuda się zdarzają. Mocne kciuki za ciebie i andromede
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo Kate jak coś napisze, to z grubej rury, pewnie za dwa tygodnie napiszę, że jest w ciąży;-)I tak oto się zjawi po długim czasie niewidzenia;-)Po co się rozdrabniać;-)
Też na to liczęa teraz pewnie nas podczytuje i śmieje się z nas bo to akcja PANIKA pełną gębą
Calineczka życzę Ci dzisiaj pięknych widoków, które zaspokoją Twoje skołatane nerwy;-) chciałam się jeszcze zjedoczyć z Tobą w bólu w kwestii podrażnień po Lutce - normalnie chochluje się w nie napiszę gdzie, zwłaszcza po zaaplikowaniu i jak wypływają resztki tabletki
Daria zdrówka:-) jak się Kropek zagnieździł to pewnie nic mu nie będzie, na stronie Novum coś pisali o przeziębieniu to sobie poczytaj;-)
Dziewczyny ja bardzo chętnie przeniosę się na wątek o Listopadzie choć raczej wątpiemój pms jest w klasycznej postaci, ba nawet tam na dole jestem tak rozpulchniona, że ja aplikuje Lutke to, że tak to ujmę "wchodzi jak w masło"
zawsze mam tak przed @ a skąd wiem bo kiedys obserwowałam szyjke jako naturalną metodę regulacji poczęć
to jest kolejny objaw pmsa:-( podbrzusze ciągle mnie ciągnie, kłuje, boli i krzyż także, tak więc znaczy to jedno bo ZAWSZE tak mam
cycki zaczynają flaczeć i ciągną tylko po bokach a i spać mi sie chce, na jutro mam termin @ może pozbawi mnie resztek nadziei
ja to bym skakała z radości jakby mnie nic nie bolało bo wtedy może by to coś znaczylo, a teraz po 4 latach wnikliwej obserwacji własnego organizmu zwyczajnie wiem co mnie czeka
a wiecie miałam dzisiaj sen - że pielęgniarka pobierała mi krew na betę uwaga śrubokrętem (dzięki Szkrabku chyba ty o czymś takim pisałaś
) i beta wyszła 59 na co pielegniarka orzekła, że to oznacza, że będzie dziewczynka
no mucha nie siada
spadam bo zaraz muszę iśc po Pyskola do przedszkola, potem na szkolenie do pracy
odezwę się wieczorem
![]()