dariaa16
Fanka BB :)
agulla84, andromeda5 - to co napisała inka jest strasznie pocieszające, więc nadzieja jest - trzeba powtórzyć badanie a do tego czas trzymajcie się cieplutko i przekonujcie kropki by zostały!!!
dariaa16 - tak jak coleta powiedziała nie poddawaj się - szczególnie psychicznie! Zadzwoń do lekarza i niech powie dokładnie co możesz a czego nie - jak to wpłynie na zarodek etc. tak byś mogła się odstresować troszkę - i dbaj teraz o siebie! do łóżka i wygrzej to cholerstwo!
kate_p7 - mam nadzieję, że punkcja się udała! Tak mocno kciuki trzymałam, że nie mogło być inaczej ;-) ciekawa jestem czy udało się wszystkie 12 wyjąć?
Hess, a Ty już doszłaś do siebie po choróbsku? Bo wiesz... za 2 dni zaczynasz :-)
niemoglam wczoraj dodzwonic sie do kliniki... a zlapalo mnie wieczorem...zaczelam przegrzebywac internet i na bocianie znalazlam odpowiedz lekarza na pytanie jednej z pan ktora po transferze zlapalo przeziebienie i co oprocz domowych sposobow moze wziasc lekarz powiedzial ze aspiryne lub paracetamol..wzielam jedna tabletke paraceamolu i pilam melko z miodem...dzis niestety musialam isc do pracy...