reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tylko ze ja kompletnie.niv nie.czuje.żadnego.tzw.wgryzanka :( ....a.dzis 4dpt kiedy mogę.zrobić betę.i.ewentualnego sikanca.....

U mnie za to chandra totalna, też mam 4dpt i dzisiaj od samego rana brzuch i krzyż bolą mnie praktycznie bez przerwy:crazy: jak dla mnie oznacza to jedno:-( w sumie to już nie mam co się łudzić bo przynajmniej w moim przypadku to już pozamiatane, ale Ciebie skoro się dobrze czujesz to pewnie wszystko jest dobrze i tego się trzymaj;-) ja jestem realistką i u mnie takie boleści oznaczają jedno, więc nie mam nadziei, ale liczę że chociaż Wam się uda:-D

reklama
Daria16 i Kate23 bez paniki i pochopnych wniosków! Dziewczyny pó transferze mówiły że to bardzo różnie bywa. To jest bardzo indywidualna sprawa więc póki nie ma medyczne udowodnione, że się nie udało proszę nie zatruwać kropka złymi myślami.
Pamiętam że każda miała wątpliwości bo za bardzo bolało bądź za mało... trzeba poczekać i zobaczymy. Trzymam kciuki! Może niech się doświadczone dziewczyny wypowiedzą bo ja narazie korzystam z doświadczeń innych...

Ból podbrzusza jest u u mnie ale ja nie mam @ regularnych a ze tak powiem mam tylko po luteinie więc nniewiem... Kate23 a jaki miałam zarodek i kiedy testujesz?

Ból podbrzusza jest u u mnie ale ja nie mam @ regularnych a ze tak powiem mam tylko po luteinie więc nniewiem... Kate23 a jaki miałam zarodek i kiedy testujesz?

Ja mam @ regularne i boleści zawsze te same, które zwykle nie zwiastują niczego dobrego:baffled: na bete jadę 6.03 bo kazali mi 7 ale to sobota, więc wynik byłby w poniedziałek, a jakoś tak długo nie wytrzymam:baffled: miałam podaną blastkę klasy CC:tak: chciałabym być dobrej myśli, staram się mieć nadzieję, ale jakoś jako rasowa pesymistka nie umiem opanować złych myśli:zawstydzona/y:

dariaa16, KATE23 - nie doszukujcie się objawów za ani przeciw, dobrze wiecie, że to różnie bywa. Nie jedna bolało jak na @ a okazywało się, że beta pozytywna i odwrotnie. Po prostu musicie wytrzymać do betowania i tyle. dariaa16 - myślę, że 6 dpt możesz zrobić betę. A sikańca nie rób, bo one też różnie wychodzą. Najlepszym miernikiem jest beta.

.szkrabek - super, że przejęłaś kalendarz :) Dzięki temu nie pogubimy się tutaj :tak:

kate_p7 - jak wizyta? Wiem, że odpoczywasz od forum, ale skrobnij chodziarz krótką relację ;-)

Jeśli kogoś interesuje to mam do sprzedania (leki babci i dziadka, których już nie biorą; szczegóły na priv):
Kaldyum 600mg; Lacipil 2mg; Neurontin 100mg; MagVIT B6; Biotropil 1200; Betaloc ZOK 25; Cavinton Forte 10mg; Risendros 35mg; Ranlosin 0,4mg; Tritace 2,5mg; Fluimucil 600mg; Aulin 100mg; Metocard ZK 47,5mg; Furosemidum Polpharma 40mg; Valtap 160mg; Polfenon 150mg; Spironol 25mg; Diuver Torasemidum 5mg.

reklama
Do góry