reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam kochane a ja wczoraj wybrałam sie na.kregle i koncert ze znajomymi oczywiście .kregle nie.grałam i pod scena też nie skakalam :) pobujalam się troszkę i wolniejsze potanczylam odstresowalam się.troche ale teraz smama niewiem czy dobrze.zrobiłam ze.na tyle.godzin dwa dni po transferze pojechałam...

reklama
Witam kochane a ja wczoraj wybrałam sie na.kregle i koncert ze znajomymi oczywiście .kregle nie.grałam i pod scena też nie skakalam :) pobujalam się troszkę i wolniejsze potanczylam odstresowalam się.troche ale teraz smama niewiem czy dobrze.zrobiłam ze.na tyle.godzin dwa dni po transferze pojechałam...

Daria - nie martw się na zapas, przecież po transferze nie trzeba leżeć plackiem. A tak przynajmniej się rozerwalas , choć na trochę.

Daria ja 3 dni po transferze pojechalam na krotki urlop, codziennie po nocach siedzialam ze znajomymi, bylam na koncercie i kabarecie, duzo spacerowalam (normalnie prowadze siedzacy tryb zycia), nawet plaze zaliczylam ale tylko godzinke i w sukience. Tak wiec nie martw sie, jak ma sie udac to sie uda :)

Daria jeśli nie szalałaś pod sceną to na pewno nie zaszkodziłaś maluszkowi:-pa wręcz pomogłaś bo na trochę mogłaś wyluzować i myśleć o czymś innym. Jeszcze kilka dni i beta-życzę oczywiście wysokiej:tak:
Andromeda weryfikacja w 3 dpt niejest po to by stwierdzić ciąże tylko by dobrac dawkę leków, czasem jaj wyjdzie wiecej niż 1 to nie wiadomo czy to ciąża czy pozostałości po ovitrelle czy choragonie. Następna beta za to już powinna wyjaśnić wszytsko i tego Ci życzę:tak:
Bunieczek to zapraszam na ciężaróweczki po ivf, ja już się przywitałm z dziewczynami, tu będę zaglądać cały czas ale z niektórymi pytaniami to już na tamto forum;-)Zrób suwaczek sobie będzie przjerzyście w ktorym tc jesteś:tak:

A ja dalej mam brak apetyty, nie mdli mnie ale na nic nie mam ochoty. Po za tym czuję się bardzo dobrze, za 3 dni spotkanie z maluszkiem:tak:

Cześć, właśnie wracamy z wizyty do domu. Kropka jest tam gdzie powinna. Jest widoczny pęcherzyk z całkiem żółtym. Troszkę mnie ta wizyta podłamała bo liczyłam na serduszko :( Wg kalkulatora ciąży po ivf jestem w 5t4d ciąży więc kropka ma jeszcze czas :) Za tydzień kolejne usg mam nadzieję, że usłyszymy już naszą kropeczke.

dagpio - super wieści - gratulacje! Wpisuję w kalendarz kolejne usg :-)

No to luty kończymy - mam nadzieję, że kate_p7 miała udaną wizytę - daj znać co tam i jak tam ;-):tak:.
I rozpoczynamy kolejny miesiąc, który z pewnością przyniesie nie tylko wiosnę ale i same dobre wieści! Tego wszystkim życzę! :-)

MARZEC

01: szkrabek - początek stymulacji
02: andormeda5 - wysoka beta!
02: Fusun - wysoka beta!
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
05: Hess - początek stymulacji
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
11: Dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
17: sykatynka - udany criotransfer
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

reklama
Tylko ze ja kompletnie.niv nie.czuje.żadnego.tzw.wgryzanka :( ....a.dzis 4dpt kiedy mogę.zrobić betę.i.ewentualnego sikanca.....

Do góry