reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

szkrabek wpisz mnie proszę na wysoką bete na 2 marca:zawstydzona/y:

Z przyjemnością :-)

LUTY

28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

01: szkrabek - początek stymulacji
02: andormeda5 - wysoka beta!
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
05: Hess - początek stymulacji
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
11: Dariaa16 - wysoka beta!
17: sykatynka - udany criotransfer
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

reklama
Andromeda - mi lekarz mówił że przy pierwszej weryfikacji beta niemal nigdy nie wychodzi, ale im pozwala oszacować przyrost..... Więc nos do góry piersi do przodu będzie dobrze!

przy moim pierwszym transferze doc. kazała zrobić estr, prg, i bhcg, ale położna z która ustalałam terminy weryfikacji kazała betę przy pierwszej weryfikacji odpuścić - i tak tez zrobiłam, później, już po podaniu wyników telefonicznie dostałam ochrzan ze bety nie zrobiłam. i bądź tu człowieku mądry. Co do pobolewaniu podbrzusza, powiedziała ze to zupełnie normalne (Kate23 - masz to samo, wiec chyba nie ma co się martwić:tak:)

Andromeda dzia za info dotyczące moich boleści, dziś jakby ciut mniej, ale czuję się jak na zbiżającą @:baffled: a co do Twojej bety to niby ta weryfikacja fajna sprawa, ale z drugiej strony jaki stres, nie wiem czy bym się na to zdecydowała:baffled: Dziewczyny mają rację, nasze Kropki może dopiero zadomowiły się w macicy, więc jeszcze mają czas na wytwarzanie hormonów;-) musimy się jakoś wylajtować bo oszalejemy:-D
Hess, Calineczka tak pomyślałam, że znacie sie w realu:-D ale wasze relacje są ogólnie takie siostrzane, więc łatwo je dostrzeć:-)
Szkrabek ja będę betować 6.03 bo niby miałam 7ego, ale to sobota więc wynik byłby na poniedziałek a tego bym nie przeżyla:-p oczywiście o ile wcześniej mnie nie zaleje, chociaż ja z racji tego że jestem w programie i tak musze miec badanie krwii, żeby mieli wszystko czarno na białym:zawstydzona/y: także możesz mnie wpisać w kalendarzyk:cool2:

mam takie pytanie czy biorąc Lutkę można dostać @ czy dopiero po odstawieniu??? pytam z ciekawości bo Dupka musiałam odstawić, żeby dostać @ i myślę, że Lutkę w razie niepowodzenia pewnie też??? miłego wieczoru, kciuki za jutrzejsze podgladanka:-D

Cześć,
wpadłem zobaczyć co słychać...
Wiszę Wam info po wizytach w środę, ale chwilowo zbieram się do kupy.
Nic się nie stało, poza tym, że znowu wiemy że nic nie wiemy.
Tak ogólnie trochę na luz wrzuciłem :-)

.szkrabek - w imieniu własnym i społeczności forumowej dziękuję za prowadzenie kalendarza.
Ze mną faktycznie coś jest nie halo, bo już zacząłem w obliczu braku słodyczy ostatnie paści wyżerać. Dwa czekoladowe Mikołaje padły moją ofiarą w ciągu kliku minut (jeden był chyba czekoladopodobny, albo zwietrzał ze starości - ale mi smakował :-)).Zająca oszczędziłem, bo stwierdziłem, że za chwilę się przyda :-p
Choć do rana jeszcze długa noc.....
Czekolada jest m.in. ważnym elementem mojej piramidy żywienia niestety.

Ostatnia edycja:
Lookator, czekolada jest bardzo ważnym elementem mojej piramidy żywienia - od zawsze na zawsze ;-):-D taki żarcik, choć prawdziwy, bo bez czekolady świat jest taki smutny!

Czekamy na relacje z wizyty.

Lookator mój M. zjadał minimum 1 tabliczkę czekolady dzienne, zamiennie z batonami, wafelkami itp. aż do czasu kiedy wyszło mu lekkie stłuszczenie wątroby. wprowadził sobie taka dietę, ze mnie normalnie wykurzać zaczął. Jak mu kupiłam twarożek półtłusty to nie jadł:-D, bo chciał tylko chudy. wszystko byłoby ok, gdyby nie to ze ja w zasadzie raczej zdrowo gotuję. Tak wiec na słodycze trzeba uważać. mężczyźni maja do niego chyba jakiś szczególny pociąg do słodyczy:-D:-D

reklama
Szkrabek to ja też chcę do kalendarza, wpisz mnie proszę ns 11.03 na nadania prenatalne ( bo kate się bałam bo ostatnio mnie wygonila na ciezaroweczki pójdę i tam ale was już długo znam i szkoda mi się z wami żegnać:-D)
Andromeda kochana nie przejmuj się na zapas myśl pozytywnie my trzymamy kciuki.

Do góry