annemarie
Fanka BB :)
Fusun poprawione, czekałam aż się odezwiesz, bo tez nie wiedziałam czy będziesz robić już bete czy później. Założyłam, ze sama się odezwiesz, i wpisałam do kalendarza, a żeby czegoś nie przegapić;-)
Calina super wieści, nudnej ciąży zaraz dziewczyny poznikają na ciężarówy
DorotaMie ja bym poszła do innego lekarzaco Ci szkodzi. Mam wrażenie że twój lekarz położył na tobie krzyżyk więc daj sobie z nim spokój. Myślę, że pan Rokicki chce Cię przegonić z klinki bo zaniżasz im statystyki. Wiem, że to brzmi absurdalnie, ale niestety tak jest . Poza tym to nie prawda, że zapładnia się 1 na 4, 5 komórek, jeśli dobrze Cię zrozumiałam. Jeśli zapładnia się poniżej połowy to świadczy o problemie... z oocytami, albo plemnikami. Co do twojego M może być tak że problem leży po jego stronie, ja zamiast się chwytać KD próbowałabym dawcy, jeżeli nasienie nie jest pierwsza klasa, a potem dopiero KD. Czasem życie robi psikusa i się okazuje że nie ta strona którą leczą jest bezpłodna.
Ja polecam dr Kunickiego INVICTA, w Novum miałam jedno spotkanie i jakoś nie mam zdania, ale lab mają dobry. Natomiast wszystkie leczymy się w INViKCIE i jednogłośnie powiemy Ci że dr K to dobry lekarz
LUTY
25: dariaa16 - udany transfer
25: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
25: calineczkaa - druga wysoka beta!
27: Olusia - podglądanie maluszków
27: calineczkaa - trzecia wysoka beta!
27: Fusun - druga wysoka beta!
28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków
MARZEC
01: .szkrabek - początek stymulacji
05: Hess - początek stymulacji
17: sykatynka - udany criotransfer