reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak myslicie..czy znowu przygotowania do długoego protokołu czy teraz zrobia mi krotki? Dwa miechy brałam Yasminelle potem była @ teraz cykl luzu i podczas nastepnej @ mam sie zgłosic...i tak sobie mysle, czy znowu dostane tabl anty czy teraz moze zastrzyk mi zrobia..jak mysllicie?

reklama
Asiiek -super że w końcu u ciebie ruszy, no i że wszystko w porządku ,co do procedury sama nie wiem , nie będę cię wprowadzała w błąd -oby była jak najkrótsza i jak najskuteczniejsza :tak:
kama-zaciskam mocno kciuki-po prostu musi być dobrze :)
Meg - jak samopoczucie ogólnie?!
ptencer-ślicznie wyglądasz.... ślij wiruski :)
Wszystkim zaciążonym gratuluję!!! trzymała za was cały czas kciuki, czytam wieści codzienne, powodzenia-dużych i zdrowych dzieciaczków wam życzę. Zauważyłam jednak niepokojącą zależność że udaje się tym przed 30-tką jakoś szybciej .... no cóż trzeba mieć cały czas nadzieję..... pozdrawiam :-D
Staraczki-powodzenia!!!

Ostatnia edycja:
BKASIA-gratulacje kochana!!!!!!juz i ty nie dlugo taki bedziesz miala przesylajcie nam tu wiruski wszystkie szczesliwe kobietki musimy ich troche polapac i raz a dobrze sie zarazic buzka dbaj o was.Caluski mocne!!!!!!!!!!!!!

Staram sie, bo to róznie bywa , ale duzo śpie bo na to nie mam wpływu :-) Trzymam kciuki i z całego serducha wieże że Wszystkim sie uda :tak: ja jak mówi p.doktor wziełam cały pakiet czyli IVF -ICSI I AZH i jest efekt :-)

bkasia ja tez mam pakiet: ICSI-FAMSI, AZH, selekcje plemników i chodowle do blastusia mam nadzieje, ze nam tez sie uda :-)

Asiiek-> super, ze cytologia wyszla dobrze, teraz juz wszystko pojdzie jak po mysle
bkasia82, kama35-> dziekuje za komplememty:-)
wera86-> sliczny masz brzuszek i w ogole zgrabniutka z ciebie dziewczyna
czarnykot-> Twoj brzuszek jeszcze malutki, ale powoli widoczny i rowniez przeuroczy
bzzz-> Tobie rowniez dziekuje serdecznie i przesylam zarowno Tobie jak i wszystkim potrzebujacym wiruski ciazowe z 16tygodnia

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ale fajne brzuszki:-) Gratulacje!!!
Mój jeszcze na razie nie chce rosnąć, chociaż w spodnie się już nie dopinam i musiałam sobie doczepić gumeczkę, tak więc kwestia czasu jak się brzuszkiem pochwalę:-D

Teraz to żyję poniedziałkiem, bo wtedy nasze 2 usg....

Kasia, dawaj od razu znac jaki wyniczek!!! Mocno trzymam kciuki za ciebie!!!

OJ kochane dziewczynki aż się łezka w oku zakręciła. Dużo Was tu zaciążonych. To super. Brzucholki macie słodziutkie. Niech rosną zdrowo.
Mi też się teraz uda czuję to w kościach:-);-):-D
Bzzzz - miło Cię tu widzieć, u mnie już duzo lepiej, w przyszłym tygodniu wracam do pracy......niestety! następnie czekam na @ a po niej jadę do kliniki sprawdzic czy wszystko ok no i co dalej. Jak nigdy nie mogę się doczekać @.
Asiiek - ty widze też czekasz z utęsknieniem na @:-D Kto by pomyślał nie?I gr rewelacja:)
kama - trzymam kciuki

Hej Kochane Dziewczynki! Dawno się nie "udzielałam" na forum, ale ciągle śledzę Wasze losy i bardzo się cieszę, że tak dużo z nas jest w ciąży, czego również serdecznie gratuluję!
Ja dziś dostałam zastrzyk na wyciszenie i jak wszystko będzie ok, za 2 tygodnie po @ zaczynam stymulację długim protokołem. Mi lekarz nie proponował antyków, twierdzi, że nie ma to aż takiego wpływu na sukces IVF żeby dodatkowo je przedłużać... pewnie są różne szkoły. Kurde mam taką straszną nadzieję, że się uda... Szarlotka80 kochane ale z Ciebie szczęściara :):):) marzę żeby i u mnie się to tak zakończyło, mamy podobne przeżycia z przeszłości więc może i to będzie podobne?... za mnie też Kochane trzymajcie kciukasy :) :*

reklama
Dziewczynki
odebrałam wyniki,o to one w 8 dpt:
Estradiol-2605
progesteron-80
hcg-27,41
HCG mam powtórzyć w poniedziałek.Napiszczie co sądzicie wynikach

Do góry