reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bkasia
gratuluję wysokiej bety :-D 2 tygodnie szybciutko zleci i zobaczysz maleństwo albo i dwa :-)

ptecer
fajnie że czujesz już motylki w brzuchu może będziesz tą szczęściarą która szybko wyczuje ruchy, ja na pierwsze malutkie, dosłownie mini mini kopniaczki musiałam czekać aż do 21tc, masz fotki brzusia ?? pochwal się :-)

reklama
Bkasia gratuluję:-)
Dla mnie chwila prawdy bedzie jutro,aż mnie ciarki przechodza jak sobie pomysle o odebraniu wyników

Dziewczyny jeszcze raz gratuluję.......wszystkim bez wyjątku. To nadzieja dla wszystkich nas, ale i ogromny stres dla Was. Też mnie to sporo kosztowało.
Ja otrzymałam wynik z badania histopatologicznego ale niestety masakra.......oczywiśie po łacinie. Dłuuugie długie zdanie i podejrzewam że cos tam jednak było nie tak. Chcialam to przed wizytą przetłumaczyć...poszukać cos na internecie ale kiepsko mi poszło:( dalej nic nie wiem.
Ma któraś z Was jakieś pojęcie jak przetłumaczyć ????

Meg - poniżej podaję linka do forum, gdzie ktoś może pomóc Ci tłumaczyć (sama umieszczałam tam wyniki moich badań histopatologicznych):
Zobacz temat - Wyniki badań histopatologicznych po łacinie |
Zasadniczo pewnie nie będzie tam wiele informacji. Mój opis po przetłumaczeniu nic mi kompletnie nie mówił. Lekarz mi później powiedział, że badanie tylko miało odpowiedzieć czy poronienie nie było spowodowane przez pewną chorobę (zaśniad -jak nic nie pomyliłam) i nic więcej. Więc u mnie ta cała łacina znaczyła, że nic nie stwierdzili i jest ok - tak też pewnie będzie u Ciebie :-)

bkasia - GRATULACJE!!! To teraz trzymam kciuki żeby fasolka (bądź fasolki:-)) rosły zdrowe:-D
kasia_30 - TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA JUTRO!!!! Ale znów chyba rozpoczęła się dobra passa więc musi być dobrze!

ptecer
fajnie że czujesz już motylki w brzuchu może będziesz tą szczęściarą która szybko wyczuje ruchy, ja na pierwsze malutkie, dosłownie mini mini kopniaczki musiałam czekać aż do 21tc, masz fotki brzusia ?? pochwal się :-)
wczoraj wieczorem czulam jak sie ruszaja, tak dalekitanie, ale wyczuwalnie. Moj eMek trzymal reke na brzuchu i byl zachwycony:-)
Wstawiam 2 fotki brzuszka z wczoraj i prosze o fotke Twego brzusia, uwielbiam ciazowe brzuszki:-)
Zobacz załącznik 353687Zobacz załącznik 353688

bKasia GRATULUJE! i witam w gronie szczesliwych mam. no to teraz dopiero zacznie sie strach:-) ja mam 27maja pierwsze usg wiec bedzie nam sie razem dluzylo;-)
Meg - zawsze to juz jakis krok na przod mam nadzieje ze ten wynik to nic groznego na przyszlosc bo teraz bedzie dobrze- musi byc dobrze;-)

Dziękuje bardzo ja postaram sie zapisać na 28.05 ale zobaczymy czy sie uda a jutro powtarzam b-hcg mam nadzieje że wszystko dobrze , faktycznie strasznie się dłuży , a u mnie jeszcze mętlik w głowie czy jedna dzidzia czy dwójka

wynik cytologii I grupa!!! :-):-):-):-) wiedziałam, ze to przez te wszystkie leki..uffff jaka ulga..no to czekam na @ ..oh niech juz przychodzi..a tu jeszcze 2 tyg wrr..ale mi sie micha jarzy

reklama
Do góry