reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny brzuszki cudne! moj to narazie uwidacznia sie tylko jak sie najem:-D tak wiec nie mam jeszcze czym sie chwalic. reszcie sle jeszcze mlodziutkie bo dopiero 5tygodniowe wiruski. no i oczywiscie trzymam mocno kciuki za wszystkie z Was!
meg uda sie! wiem ze sie uda!
asiiek do dziela! to twoj czas!
kasia30 ja jestem do tej pory zdatna tylko na sikanca nie pomoge, nie wiem nic...ale dziewczyny napewno lada moment poinformuja o wszystkim:-)

reklama
Kasia_30 - no kochana - chyba tak po cichutku mogę pogratulować :-) Myśle, ze w poniedziałek już będziesz miała ładny przyrost HCG! Ja w 12 dpt małam 48 - czyli niewiele wicej niż Ty w 8dpt (bo 8 dpt to jeszcze dośc wcześnie).
czarny kot, ptencer, wera86 - CUDNE BRZUSZKI!!! Ale fajny pokaz nam zafundowałyście :-D
Asiiek - gratuluję i trzymam kciuki, by teraz było z górki!!
bzzzz - jak miło Cię widzieć :-)

Ostatnia edycja:
KASIU30-kochanie jest duza nadzieja ze sie udalo i tego sie trzymamy musimy myslec pozytywnie Maj to nasz miesiac uda nam sie !!!!!!kciukasy dalej mocno sa zacisnieta Buzka!!!

Witam
Dziękuje Wam :-) Po cichu to się ciesze,choć teraz marze,zeby poniedziałkowa beta wzrosła :-)
Jeszcze raz wielkie dzieki

Asiiek -:szok: Bardzo dobry wynik cytologii, naprawde rzadko spotykany !!!!! Gratuluje !!!!
ptencer, wera86,czarny kot - piekne brzuszki,dziekuje za pokaz,dajecie nam nadzieje.
Kasia_30- Dziewczyny maja racje,ze wynik jest obiecujacy.:-) Trzymam kciuki za dalszy wzrost betki.

reklama
Dziewczynki
odebrałam wyniki,o to one w 8 dpt:
Estradiol-2605
progesteron-80
hcg-27,41
HCG mam powtórzyć w poniedziałek.Napiszczie co sądzicie wynikach

kochana, jak pewnie zauważyłaś w mojej sygnaturce, to ja w 12 dpt miałam hcg 23.22, tak więc jeśli to dopiero twój 8 dpt to uważam że można ci juz gratulować!!!! czekam na wynik twojej następnej betki, ale jestem pewna że baaardzo podrośnie:-D

Do góry