reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka przepraszam że rozdrapuję rany:zawstydzona/y:Ty usłyszałas serduszko i póżniej na kolejnej wizycie już nie biło? ktory to był tc?
Biorę acard, wit D3, magnez, fembion natal 1, duże dawki luteiny dopochwowej bo 600 mg na dobę plus dupgaston 3*1 no i podjęzykową luteinę 3*1 którą sama sobie dołożyłam jak w 13 dpt prg wyszedl nieco ponad 12, ale ta luteina mi się kończy dziś. Do tego fragmin 5000. TSH mam bardzo ładne a homocysteinę koło 5. Z tej grupy ryzyka wszystko dobrze, ale moze zardodek być obciażony gentycznie i przestać sie rozwijać:-(
Ehh byleby do jutra

reklama
Sykatynka ok, rozumiem, ja w temacie clexane i acardu w zasadzie mało wiem, acard kazał mi brać mój ginekolog do którego chodziłam w ciąży już u siebie w mieście (w inviccie nic mi o tym nie wspominali). natomiast przy kolejnym transferze doc. z invicty od razu mi kazała brać acard... czyli jeden tak drugi inaczej... co do clexane to biorę je ze względu na niedobór białka S, czyli powód inny niż Twój.

Gizas opanuj się kobietko bo zaczynasz swirowac! Będzie dobrze! Musisz wkońcu zająć miejsce na ciężaróweczkach po in vitro bo podczytuje je troche i towarzystwo się wykrusza :-) Ty zrobisz tu wolne miejsce dla nowych staraczek !!!

Gizasku, nie rozdrapujesz ran, już się z tym pogodzilam i już tak nie boli.... Tak, u mnie było widać serce w 7 tc wg wyliczeń, ale wg usg wychodził 6 tydzień. Później byłam na wizycie dwa tygodnie później czyli teoretycznie w 9 tc i serce już nie było, ale ciężko określić, kiedy dokładnie przestało bić, nie wnikalam na jakim poziomie zatrzymał się rozwój...... Ale dam ci radę, nie czytaj teraz w necie różnych historii, moja się też nie sugeruj - jak ja byłam w ciąży to unikalam czytania o takich rzeczach, żeby się jeszcze bardziej nie wkręcić, potrzebujesz teraz spokoju :)

dziewczyny dziekuje za kciuki:) dzwonili do mnie z labolatorium i powiedzieli tak mam 5 zarodków:) które rozwijają sie dobrze 4 zarodki sa 8 komorkowe a jeden 6 komorkowy:) nie wiem co to znaczy ale pani powiedziala zeby sie niemartwic i narazie wszystko jest dobrze

dziewczyny dziekuje za kciuki:) dzwonili do mnie z labolatorium i powiedzieli tak mam 5 zarodków:) które rozwijają sie dobrze 4 zarodki sa 8 komorkowe a jeden 6 komorkowy:) nie wiem co to znaczy ale pani powiedziala zeby sie niemartwic i narazie wszystko jest dobrze

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,to super wiesci,ciesz sie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Fusun - jak na 4 dpt to też chyba niezła beta... Powtórz pojutrze, ale ja czuję, że coś z tego będzie :D

reklama
Do góry