reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess ja myślę, że dają mimo wysokiego AMH na poprawę jakości oocytów, bo czytałam o tym. Ciekawe te twoje dzieciątka, bo zapłodniły się 4 komórki to świadczy o dobrych oocytach a potem stanęły....Ja bym zdania lekarza nie podważała dr K próbuje co może, takie mam wrażenie. moim zdaniem ta nowa stymulacja bedzie o niebo lepsza i może problemu z zarodkami w ogóle nie bedzie spójrz na calineczkę.

kate przy tylu jajcach musze chyba delikatnie stymulować aby nie przesadzić,
Czy przy encortonie można brać acard?? encorton miałam zacząć brać od jutra ale jeśli będzie przełożony transfer to chyba z opóżnieniem go będę brała i wtedy mogłabym brać acard
i jeśli odroczą transfer w tym cyklu to podjade do invicty i zrobię tą uera i myco bo nie robiismy z mezem.
Lubie to laboratorum bo wyniki mam wnecie w Novum trzeba odbierac osobiscie.

Ale jedno Wam dziewczyny powiem, to co już pisałam.
Te witaminy mogły pomóc, ale jestem zdania dr. Pałki, że to na skutek CETROIDE miałam takie jajca i zarodki jakie miałam!!!!
Wyrzut LH w poprzednim podejściu działał destrukcyjnie na moje komórki jak się okazało, a Cetroide go hamuje i skutek jest widzicie same jaki.

lolitka potwierdzasz moje obawy, pomyślę co zrobić...kontrole mam 9DS:eek: i wtedy albo churagon albo napompują mnie jeszcze...

Calineczka a Cetroide nie jest po to aby pęcherzyki nie pękały?? ja teraż się kuję od 3 dni tym
ha może i moje jajca będą ładne :)
kate dzisiaj byłaś na wizycie, i nastę pna dopiero za 9 dni?? dobrze zrouzmiałam??

sham specjalistką od encortonu i acardu jest kasik więc skieruj pytanie do niej. Ja biorę acard i pare przed punkcją przestane ale to na własną odpowiedzialność, lekarz kazał po transferze brać. Kasik biegala po lekarzach cała ciąże leci na acardzie, heparynie itp...

Wizytę mam 28.02 byłam dzsiaj 20.02 czyli dzis 1DS i za 8 dni podglądanie....

reklama
Sham - Ja obecnie jestem na encortonie 10 mg i raz dziennie biorę acard. Mam to uzgodnione z lekarzem także w tym samym czasie możesz brać te leki.

Do góry