reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Wszystkim

Kikifish - Trzymam kciuki za wizytę. I wiesz masz się zameldować sms- kiem;-)

GizaS - W mojej poprzedniej klinice po transferze zalecali robienie zastrzyków w udo , przednio - boczna część. Jakoś wolałam w brzuch ale robiłam i w uda także możesz spokojnie kilka dnia dać brzucholowi odpocząć. Nie ukrywam że na udach też się siniaki robią.

Lookator - Nie musisz mi dziękować , ja Ci tylko namiar dałam na immunologa a reszta już w Waszych rękach była. Leczcie teraz te wirusy i inne dziadostwa i do boju. Widzę że badanie prostaty Cię nie ominęło ale przynajmniej Cię powiedzmy przygotowałam do tego bo mój M zrobił wielkie oczy jak usłyszał że będzie badany ha ha ha. No cóż nie może być tak że tylko my kobitki musimy pokazywać to i tamto;-). Tych antybiotyków współczuję bo samopoczucie po nich może być marne , przynajmniej u nas tak było. Nie pamiętam nazwy ale na pewno macie antybiotyk który przed snem się bierze i jak mogę Wam doradzić to łykajcie go jak już się będzie Wam oko przymykało bo jak zacznie działanie przed uśnięciem to noc nie będzie ciekawa:szok:..

Ja juz po wizycie stymulacja rozpisana, długo się zastanawiał jakie dawki hormonów dać, bo poprzednio hiperka no i 24 oocyty a nie 23:eek: no dobra. Zrobił usg na jednym jajniku 23 pęcherzyki na drugim 15, będzie z czego rosnąć, tez się ciesze, nawet nie wiedziałam że tyle tego ustrojstwa mam. Pytałam się o DHEA ponoć mi on tego nie poleca, bo to przy niskim AMH.
Estradiol mam jeszcze niższy niż poprzednio bo <5 a ostatnio był 10, mimo że dawka gonapeptylu ta sama:eek:. Moze organizm się poddał:-D

lolitka jest 225 a potem 7 dni po 150....??? będzie hiperka jak nic...

Ostatnia edycja:
O matko, Kate ale jesteś płodna:-D
Dżizas normalnie połowę kliniki mogłabyś obdarować jajcami:-)
Jakie masz AMH przypomnij?
Ja mam 6,3 i musiałam brać.

calineczkaa ja mam po stymulacji 6,5 ale ja nie wierze w to badanie, zobacz odczynniki się zmieniły jak podskoczyło. To wcale nie jest dobrze, wysoki estradiol bedzie, a oocyty im dłużej w nim są tym gorszej jakości.
Ja byłam u Kunickiego, ponoć ta stymulacja jest lekka do średniej zobaczymy:-D
Dla mnie chyba nie ma lekkiej stymulacji. U mnie nie ma podstaw do DHEA, zarodki w 3 dobie 8B, biorę witaminki bo doktorek pozwolił, i niech Bozia czy ktokolwiek pomoże żeby się udało. Mój M teraz top chodząca apteka czego on nie brał, ale wyniki się poprawiły troszkę, więc będziemy ćpać dalej:tak:

Hess zmieniam nastawienie NIE BĘDZIE HIPERKI a jak przepiszą dostinex to oddam Ci mój, bo ja nie chce tego ustrojstwa:-D
Będziemy nawalone oocytami, jak autobus w godzinach szczytu w centrum...:-D

Kurcze, mnie właśnie Kunicki dal DHEA. Chyba, że oni przedkładają wysokie AMH nad poprawę jajek. U mnie nie było zarodków. Tzn były do drugiej doby. A zapłodniły się 4 jajeczka z 6.

Hahahaa, kate Ty to wiesz jak rozwalić. A czemu Dostinex nie chcesz?

reklama
Do góry