reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

witammm ja juz w domku.... strasznie sie czuje mam odruchy wymiotne....boli mnie caly doł brzucha :( i zemdlalam na oddziale i dostalam jeszcze kroplowke..... przyszedl do mnie dr kunicki wytlumaczyl wszystko w srode transfer o 13.10 udalo sie wycuagnac 7 komorek niewiem czy dobrze czy zle... mam nadzieje ze przetrwaja...

reklama
Daria, to miałaś przeboje;-)To pewnie z wrażenia, znając Twoje emocje i przeżywanie wszystkiego:-)Był przystojny Pan położny?Mógł Cię cucić:-)
Miałaś chyba trochę więcej na podglądaniu?
7 jajec jest ok, napewno będę dorodne i piękne zarodki powstaną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daria - odruchy wymiotne mogą być po narkozie, pij dużo wody, niech organizm się oczyszcza. Na ból brzucha weź może paracetamol lub nospe. Trzymaj się, minie to niedługo.

Daria, to miałaś przeboje;-)To pewnie z wrażenia, znając Twoje emocje i przeżywanie wszystkiego:-)Był przystojny Pan położny?Mógł Cię cucić:-)
Miałaś chyba trochę więcej na podglądaniu?
7 jajec jest ok, napewno będę dorodne i piękne zarodki powstaną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na podgladaniu miałam 13 ale były zawale niektóre jakoś tak...oj stres był niesamowity. Boję się teraz ze mam tylko 7 mam nadzieję ze będą dobre...dziewczyny ja teraz czekam na tel z invicta czy dopiero w środe coś powiedza

Jak nie prosiłaś o tel to nie zadzwonią.
Dzwonią tylko, jak coś jest nie tak. Ale ta opcja Ciebie nie dotyczy.

daria teraz kciuki zaciśnięte za sex na szkiełku !!
odpoczywaj jak najwięcej - czy po punkcji mozna normalnie jeść?? czy darować sobie żurek?? i kapuste kiszona??
Daria 7 to wcale nie mało, ważne żeby pięknie się dzieliły zarodki.
Hess leżysz?? apetyt wrócił?? jakby co to wiem co moga brac kobiety w ciąży gdy mają zaatakowane zatoki czy górne drogi:)

Ostatnia edycja:
reklama
sykatynka, ja się z Tobą zgadzam. Ostatnio wyszedł artykuł nawet na ten temat. Lekarz, który opublikował badania i zapoczątkował trend eliminacji glutenu z diety przy braku celiakii, wycofał się z tego. Wykonał szereg badań dodatkowych i okazało się, że gluten nie miał wpływu na osoby deklarujące poprawę samopoczucia i zdrowia po jego eliminacji z deity. Także coś w tym jest.

Do góry