reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@lolitka200 już wchodzę z zainteresowaniem

Dziewczyny i Chłopaki. Po obserwacji cyklu: jedno jajco 18mm w prawym - będzie owulacyjne, drugie - 15 mm nie urosło od przedwczoraj (lewy). Trzeci raz z rzędu owuluję z prawego jajnika.

@dariaa16 trzymam kciuki za punkcję twojego mnóstwa @kate_p7 powodzenia w stymulacji

W ponuedziałek punkcja na pojedynvzym jajcu o 8 rano.

Hej, dzieki za slowa otuchy :) leczymy sie w Lublinie w Ovum. Jestr troche inaczej niz myslala, bo musze czekac ze stymulacja do 1dc i teraz denerwuje sie kiedy dostane okresu bo lubi mi sie znaczaco spozniac ;)a jak wyglada sprawa z alkoholem, podejrzewam, ze raczej nie wskazany jesli dieta ma byc lekkostrawna?!

Alkohol, papierosy, cukier, tłuszcze trans i chemia w żywności ogólnie jest zła, a jesli chcemy wesprzeć nasz organizm i wzmicnić komorki to nalezy tego unikać. Ja przed stymulacją raczyłam się czasem czerwonym winem-ostatnie dwie lampki były w trakcie stymulaci-tak na dobre endo;-)i tera posucha na następne minimum rok albo i więcej. Coś za coś:sorry:

Ehh jeszcze 4 dni do usg serduszkowego:confused2:jak to się wlecze

Ja przyznam się, że jak miałam stymulacje to nie znałam jeszcze tego forum i nie wiedziałam o ivf chyba nic i nie wiedziałam, że trzeba uważać na dietę, bo nikt mi o tym w klinice nie powiedział... I nie unikalam ani alko ani nie uważałam na dietę :( ale powiem, że jak straciłam ciążę, to nawet o to się obwinialam....

reklama
Gizasku, już niedługo, doczekasz się wkońcu, a wtedy płacz ze wzruszenia, jak usłyszysz bicie serducha maluszka:-)Czekałaś na tą chwilę tak długo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak jest z przygotowaniem do crio?Bierze się tylko estrofem?Można je zrobić w cyklu po transferze?

Do góry