reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A to że nie mam żadnych objawów, poza bólem krzyża niewielkim, w sumie to biorę nospę max więc ze strony macicy i moze jajników to nie powinnam nic odczuwać:-)
Jestem po histeroskopii w styczniu, endometrium grubaśne 15 mm, zarodek rozwinięty z cieniutką otoczką, więc niech się rozgości ładnie, tylko o to proszę.
Martwi mnie to, że nie robiłam komórek NK. A tutaj może być pies pogrzebany. Cholera, kiedy ja nauczę się myśleć pozytywnie!!!!!:wściekła/y:

reklama
calineczkaa - a pamiętasz co mi niedawno mówiłaś na temat komórek NK?? Kobieto, nie dajmy się zwariować!!! Najlepiej to od razu se trzasnąć wszystkie badania świata. Czekaj do bety i nie myśl.

Chyba musze wtracic sie do dyskusji ;)

Calineczka ja przed pozytywna beta mialam tylko lekko nabrzmiale piersi i zylki mi na nich powychodzily, myslalam, ze to po lutce. Zaczal tez mnie pobolewac brzuch jak na @ dlatego bylam przekonana, ze nic z tego. Brak objawow to tez objaw, nie ma co wrozyc z fusow, tylko beta prawde Ci powie :)

DorotaMie nie znam Twojej historii bo ostatnio rzadko zagladam na ten watek ale pociesze Cie, ze mam 39 lat i AMH pewnie juz na Twoim poziomie a jednak za trzecim razem mi sie udalo. Nie lam sie, w ostatecznosci mozesz skorzystac z komorki dawczyni. Moja znajoma z AMH 0,1 w lipcu skorzystala i niedlugo bedzie tulic do piersi blizniaki :)

reklama
Calineczka ja też mam taki strach w sobie że nie zrobiłam tego badania aktywności komórek NK, kiedy lecisz na betę??
była któraś z Was przestymulowana? kurcze urósł mi brzuch :/ i w bark boli ale to chyba z przewiania, pije dużo wody- a jeść wcale mi się nie chce i tak trochę mnie mdli ale może to po jajkach

Ostatnia edycja:
Do góry