reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam,

Jestem calkowitą świeżynką w temacie i jutro zaczynam pierwszą stymulację i nie wiem czego oczekiwac po samopoczuciu, objawach i wszystkim co sie z tym wiarze?! Pomóżcie!!! Jak to jest z alkoholem i ogolnie nakazami i zakazami??

reklama
hej kejth, każda z nas inaczej reaguje na leki, wszystko też zależy od dawek. nakazy to zdrowo się odżywiać, jeść dużo białka i idieta lekkostrawna. Dziewczyny są znawczyniami, bo mi jakoś nie idzie żeby do wszystkich zaleceń się stosować :/ no i łykać witaminy.
Powiedz a gdzie się leczysz/? i nie bój się - to nie takie straszne
a mnie 7 dnia stymulacji pierso bola , matko mam nadzieje że nie rosną...<wow>

Fusun, super wiesci :)

Daria przed punkcja nic nie bierz, dopiero po. Ja bralam unidox 3 dni od dnia punkcji 2x1. Luteine "100" rozowa powinnas brac dopochwowo ale 3x4 to chyba za duzo, moze to rozpiska dla "50"? A podjezykowa tez masz? Jest w innych opakowaniach, takich sloiczkach plastikowych, nie w listkach.

kasik36 wiec doszlam na mojej rozpisce ze unidox mam wziasc jutro 2x1 i w dniu punkcji , luteina mam tę różową "100" a w sloiczkach niemam mam takze w listku ale taka w zielono bialym opakowaniu "50mg"..... kurcze obawiam sie ze moje pechole w piatek beda male.. :(:no:

Ja zaraz wychodzę z tej pracy, bo już nie mogę tu siedzieć.
I do kościóła na 17, co by się pomodlić za kropka:happy2:

Daria, normalnie nie mogę z Tobą:-)
Weź się napij meliski, ewentulanie relanium mogę Cię poczęstować, niezłe fazy po nim są:-D
haha :-)calineczka jestes moim rozbawicielem jakby to niebrzmialo :D ja tez lece do kosciolka ale na 18 pomodlic sie za moje jajeczka i pozytywny przebieg calej procedury :)

Dariaa może masz możliwość by zadzwonić do kliniki poprosić o konsultację? wówczas lekarz spojrzałby na Twoją historię ,zalecenia, itp. i rozwiałby wątpliwości? ja bym tak zrobiła..

Dariaa i calineczkaa pomyślcie o mnie w kościółku:-) ja grzesznica nie idę, ale u nas w Bydgoszczy jakiś wirus grypowy szaleje i nie chce się narażać, bo we wtorek transfer... Wy też tam unikajcie kichających i prychających:tak:

reklama
Dariaa może masz możliwość by zadzwonić do kliniki poprosić o konsultację? wówczas lekarz spojrzałby na Twoją historię ,zalecenia, itp. i rozwiałby wątpliwości? ja bym tak zrobiła..

andromeda5 jasne ze sie pomodlimy i za Ciebie a nawet za wszystkie dziewczyny na forum:)! co do moich watpliwosci wiem juz jak brac ten udnidox a luteine zapytam w piatek po punkcji bo i tak dopiero wtedy ja bede brala:) dzis gonapeptyl o 18 i o 20 choraagon 5000j no i kwas foliowy a jutro juz udnidox i kwas foliowy i piatek rano punkcja

Do góry