reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
andromeda5 jasne ze sie pomodlimy i za Ciebie a nawet za wszystkie dziewczyny na forum:)! co do moich watpliwosci wiem juz jak brac ten udnidox a luteine zapytam w piatek po punkcji bo i tak dopiero wtedy ja bede brala:) dzis gonapeptyl o 18 i o 20 choraagon 5000j no i kwas foliowy a jutro juz udnidox i kwas foliowy i piatek rano punkcja

Dzięki:-D:-):-) pamiętaj tylko o choragonie by go wziąć o określonej godzinie!!

jakiego ogona :)???? tak mam w piatek chociaz lolitka mnie nastraszyla ze powinnam miec w sobote przy takiej wielkosci pecherzykow....

dariaa16 - nie martw się, do piątku jeszcze jajca podrosną, ja też nie miałam 19 mm, tylko mniej, a do punkcji podrosły. A ogon to partner ;-)

Idę do lekarza za niedługo i jak na złość mi temperatura spadła :-D. Pomyśli lekarka, że bujam z tymi 39 stopniami C.

Czesc dziewczyny, zaczynam plynac @@@@ na razie plamie,raz wiecej raz mniej ale pomiedzy sa niteczki z krwia.I nie jest to niestety brazowe,raczej czerwono...W sumie za duzo sobie nie obiecywalam za pierwszym razem,wsciekla jestem ze poszlam do tego konowala i pozwolilam sobie zrobic usg.Sam mi powiedzial,ze macica jest wysoko i na razie sie na @ nie zapowiada.2 godz pozniej skrecalo mnie z bolu brzucha i tak sie to zaczelo a raczej skonczylo.Smutno,ale robie juz plany na kwiecien i mysle ze tak widocznie mialo byc.Niezbadane sa wyroki boskie.Po raz kolejny widze i czuje ,ze mam najlepszego faceta na swiecie,stoi za mna dzisiaj murem i nie pozwala mi upasc.W takich dniach jak dzisiaj kiedy swiat sie wali,uzmyslawiam sobie jakie mam szczescie ze GO mam,tego mojego OGONA:-):-):-).Musze mu to zdefiniowac ,bedzie ciekawie bo niemcy maja troche inne poczucie humoru;-).Facet tez cierpi,przezywa i nie wie jak pomoc.I tak sie dzisiaj obydwoje "podnosimy" nie dolujemy...planujemy dalej.O poddaniu sie nie ma mowy:no::no::no:.trzymam za wszytko,za co mam trzymac kciuki(sorry ,ale dzisiaj nie ogarniam wiec bez nickowo) i zostaje z Wami ,cokolwiek dalej bedzie.:tak:

Hess, daj znać jak u lekarza.
Calineczka ma dziś niezły odlot :-D

annemarie, przykro mi, że tak wyszło. :-( Szczerze, uważam, że mnie to samo czeka... pierwszy raz to loteria i chyba trzeba mieć niezłego farta... trzymaj się! Dobrze, że masz takie wsparcie przy boku, to mega ważne!

Hess, daj znać jak u lekarza.
Calineczka ma dziś niezły odlot :-D

annemarie, przykro mi, że tak wyszło. :-( Szczerze, uważam, że mnie to samo czeka... pierwszy raz to loteria i chyba trzeba mieć niezłego farta... trzymaj się! Dobrze, że masz takie wsparcie przy boku, to mega ważne!

Szkrabek- mi tez nie-cie-kawie,ale co zrobic trzeba patrzec do przodu i dalej walczyc.Zycze Ci zeby sie wszystko super udalo:-)

reklama
kejth: witaj, powiem jak było u mnie: dostałam fałdkę tłuszczu na brzuchu, czułam się najpierw całkeim dobrze, normalnie funkcjonowalam. Niestety byłam przypadkiem z hiperką i pod koniec czułam się źle, bolało mnie pod mostkiem, pod żebrami. Ale za to miałam dużo komórek dojrzałych i dużo materiału do dalszych działań :) Alko nie piłam wtedy, tak żeby dmuchać na zimne. Jadłam normalnie, trochę ograniczyłam kawę.

Hess: zdrówka :*

annemarie: przytulam :* i tak jak mówisz walczymy dalej...

Do góry