reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Konwalia - ja po prostu się powtórze. NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!!!!!!!!!
Nie może być tak, że cały czas będziemy mieć pod górkę! W końcu i dla nas zaświeci słoneczo. I tego się trzymajmy. Gdyby nie to - oszalałabym. Nikt za nas w to nie będzie wierzył:) A transferek się odbędzie i zleci to jak cholera!
aniija - tak po cichutku gratuluję:) to Twoje pierwsze podejście?
czarnykot - lecą te tygodnie szybciutko, więc do lipca też zleci. Super że u Ciebie wszystko dobrze i ciąża przebiega prawidłowo:) Jak dla mnie to już chciałabym żeby był lipiec albo sierpień najlepiej. Myślę, że wtedy będzie się coś u mnie działo:) Niestety też mi się dłuuuuży.
ptencer - pozdrawiam Cię kochana, gratuluję świetnego samopoczucia i trzymam kciuki za dalsze tygodnie.

Pozdrowienia także dla bzzzz, winki i zuzanki której dawno u nas nie było:)

reklama
Hejka!
anija ale super :-) oby kreseczka była jak najciemniejsza z dnia na dzien..

ja w pon przestałam w koncu krwawic wiec jutro albo w piateczek lece zrobic cyto...i mam nadzieje, ze wynik bedzie oki

Konwalia79 tak trzymaj!!! na tem miesiąc oderwij się od spraw in vitro,zajmij się przyjemnymi sprawami,spotkania,kino,kosmetyczka.Będziesz czuła się fizycznie i psychicznie lepiej:-)
Dzisiaj dzwonili do mnie z kliniki,z 9 komórek 6 się zapłodniło:-) jutro mam embriotranfer:-)

anija-również po cichu gratuluję
kasia -super wynik
dziewczyny mam pytanie odnośnie badania nasienia, a dokładniej morfologii plemników, mój mąż robił badania i plemniki o prawidłowej budowie wyszło 0 (norma powyżej 14%), plemniki o nieprawidłowej budowie główki-100%:szok:, a ruchliwość - ruch postępowy szybki 12,3% (norma>25%), normalnie :szok: sama niewiem co o tym myśleć, już zaczęłam brać antyki czy znowu się wszystko przesunie:confused:

Kasia_30 - trzymam kciuki za jutrzejszy transferek :-)
anija - też po cichutku gratuluję :-)
anowi32 - nie wiem co ostatecznie wynik badań Twojego męża oznacza, więc nie pomogę. Mój maż miał 97% nieprawidłowych i nikt nam nie mówił o jakichkolwiek ograniczeniach czy przeciwwskazaniach...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.
anija - bardzo sie ciesze,ze Cie sie udalo. GRATULUJE !!!
anowi32 - Moj Maz ma plemniki o ruchu postepowym szybkim- 15%, wolnym-35%. Stwierdzono terazoosperme. Bylismy na konsultacji. Lekarz powiedzila,ze nie widzi przeciwskazan do in vitro lub isci.
Kasia_30- bardzo ladny wynik,trzymam kciuki za jutrzejszy transfer.

ANOWI32 Czy u Twojego Meza rowniez stwierdzono terazoosperme ?

Ostatnia edycja:
jeszcze nie dziekuje dziewczynki i nie swietuje bo jutro rano dopiero ide na oficjalny wynik do kliniki i dopiero jak tam mi powiedza to ....to nie wiem chyba zwariuje ze szczescia! tak tak mam nadziej ze to juz koniec zlej passy i teraz juz tylko same dobre wiadomosci!
Asiiek bedzie ok! teraz juz bedzie ok:) tego sie trzymamy!
Kasia wynik rewelacja teraz zabieraj swoje malenstwo do domku i trzymamy kciuki za udany transferek:)

dziewczeta dzieki za wiruski- ja lapie za kazdym razem tak wiec mam nadzieje ze niedlugo tez podesle troche innym! no wiec teraz glowa do gory i tylko pozytywne nastawienia bedzie juz dobrze. hehe latwo mowic....a na sama mysl o jutrzejszej wizycie rece mi sie poca!

reklama
aniija - Nie denerwuj sie. Jutro tylko powtorza test,ktory Tobie wyszedl pozytywnie. :-)
ptencer- Jak sie czujesz ? Czy juz masz zaokraglony brzuszek ? Czy wybraliscie juz imiona dla blizniakow ? :-)

Do góry