reklama
dziewczynki co myślicie o puregonie? gr mi mówił że jest lepszy niż gonal. jak myślicie?
ja nie mam pojęcia co lepsze i czym się różni. Podczas poprzedniej stymu miałam menopur i gonal....10 jajec z tego było i szłam krótkim protokołem.
Teraz idę długim na menopurze i puregonie....mam nadzieję, że to zmiana na lepsze
kikifish87
Fanka BB :)
Kate,Olusia i asia- dzieki za kciuki. Wizyte mam dopiero na 14:45 +standardowe opóźnienie
Tola- a na ktora masz wizytę? Jedziemy do wspólnej kliniki wiec moze się miniemy jak co to szukaj rudej przy sobie co do plamien to niestety nie pomogę bo nie wiem
Tola- a na ktora masz wizytę? Jedziemy do wspólnej kliniki wiec moze się miniemy jak co to szukaj rudej przy sobie co do plamien to niestety nie pomogę bo nie wiem
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kikifish trzymam kciuki za wizytę.
Tola kciuki za wizyte... ;-)
Aisa czemu musisz lezec?
Tola kciuki za wizyte... ;-)
Aisa czemu musisz lezec?
calineczkaa a co tam może się uda zarcik, oczywiście dzięki zmienie:-)
Tola32 nie wiem czy to normalne ale podczas owulacji nie które kobiety mają plamienia owulacyjne:
Krwawienie w okresie jajeczkowania spowodowane może być zmianą poziomu estrogenów, która przyczynia się do złuszczania śluzówki i krwawienia. Zadzwon do lekarza i się dowiedz, może wszystko idzie zgodnie z palnem:-) nie bierzesz acardu i innych leków rozrzedzających krew?
Migotka to trzymam kciuki za piękne AMH, z tego co kojarzę to ty miałaś bardzo duże:-) więc na pewno na refundacje się załapiecie:-) i 15 grudnia wizyta u gina i stymulacja?:-)
Aisa79 ja tez na L4 więc szabruje w neciku..tylko upc mi przerwy w dostępach robi ostatnio miedzy 11-13:-(
Tola32 nie wiem czy to normalne ale podczas owulacji nie które kobiety mają plamienia owulacyjne:
Krwawienie w okresie jajeczkowania spowodowane może być zmianą poziomu estrogenów, która przyczynia się do złuszczania śluzówki i krwawienia. Zadzwon do lekarza i się dowiedz, może wszystko idzie zgodnie z palnem:-) nie bierzesz acardu i innych leków rozrzedzających krew?
Migotka to trzymam kciuki za piękne AMH, z tego co kojarzę to ty miałaś bardzo duże:-) więc na pewno na refundacje się załapiecie:-) i 15 grudnia wizyta u gina i stymulacja?:-)
Aisa79 ja tez na L4 więc szabruje w neciku..tylko upc mi przerwy w dostępach robi ostatnio miedzy 11-13:-(
Ostatnia edycja:
Kate moje AMH z marca przed 1 procedurą wynosiło 12,7 ale wystymulowali mi wtedy 21 pęcherzyków więc przypuszczam że teraz ta rezerwa będzie mniejsza, no ale nie ma innej opcji jak refundacja leków tak czy inaczej a na wizytę mam się zgłosić w 2-3 dc a tego kiedy przyjdzie @ nie wiem więc póki co nie potrafię operować konkretnymi datami, wiadomo chciałabym jak najszybciej ale nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać. Ale od przyszłego cyklu zaczynam z krótkim protokołem
reklama
dziewczyny ale ściema z tym badaniem AMH teraz mi wyszło 6,41 po stymulacji i w ogóle to jest chyba jakaś bzdura...?? moje badanie AMH sprzed 1,5 roku to 3,5 wiec cos mi tu nie gra...Niby zmienili odczynniki ale one po prostu fałszują wynik.. i potwierdza się moja teoria AMH to g....badanaie:-)
migotka ty teraz też będziesz następnym super klinicznym przypadkiem jak Hess:-)
migotka ty teraz też będziesz następnym super klinicznym przypadkiem jak Hess:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: