reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane nie bylo mnie caly dzien i tyle do nadrobienia....:tak: dziewczyny jestem 36h na nogach, spalam moze 1,5 godziny... !!

yplocka1 trzymam kciuki za twoja stymulcje... niech pecholki ladnie rosna...;-)

Kiki kochana kciuki za wizyte ! mam nadzieje ze ruszysz szybko ze stymulacja !;-)

Kate gratuluje przyrostu.... i nie martw sie...:tak:beta ladnie rosnie ! wyniki masz ok ! aaa teraz widze ze juz pisalam.... i gratulowalam... ale jestem nie tomna....

Asia
ja czekalam nie caly dzien na wynik badania....:tak: ja po odstawieniu antykow @ mialam 4 dnia

Bunieczek
tule mocno....:*

Lilia tak jak piszesz wydaje mi sie ze polozna ktora pobiera material do badan nie do konca chyba to sprawnie robi.. bo to chyba nie mozliwe jest zeby tyle osob musialo powtarzac od nowa badanie.. chyba ze laboratorium cos knoci...hmm juz sama nie wiem co mam myslec o tym... ostatnio mam leb jak balon ! :-p

Hess ja mialam telefon z kliniki co dziennie odnosnie zarodkow wiec bylam informowana na bierzaco... dopiero jak czekalam po trasferze co z reszta i dlugo nic to juz sie stresowalam ze nie doszly mi pozostale zarodki do stadium blastki... na szczescie mam zamrozne...:tak:

reklama
ratunku !!!!

potrzebuję pena do puregonu !!!!

oglądam sobie moje leki i patrze ze nie ma pena. Leciałam do apteki ale okazalo sie ze nie dostali a w hurtowni tez nie ma :wściekła/y:

Co mam robic????

Moze któras z Was ma i moze mi podesłać????

kasik dziękuję:-D ...właśnie z mężem przeliczaliśmy dawki bo w igle z menopuru w 1ml jest 600j,m a 600 jm puregonu to 0,72ml. Czyli 50 jm jakie mam brać to 36 jm w menopurze. Mam nadzieję ze dobrze obliczyłam

jeszcze raz dziekuje .....a juz mialam zawał :sorry2:

Za strzykawki dziekuje bo w menopurze jest ich sporo , jakby co odezwe się ...Kochana jestes:tak:

Hess, Dr. Pałka to Pałaszewski, tyle się naczekaliśmy ostatnio na wizytę u niego, jak zwykle opóźnienie, i mój małż juz tak się wkurzył, że zaczął go wyzywać od pał, pałek, i mówił, że wszystkie zastrzyki to on sam mu w dupę wsadzi:-)
I tak się przyjęła "Pałka":-)
Kate, a co lekarz powiedział na Twój niski progesteron?

Aisa_77 już Ci dziewczyny wszystko wyjaśniły:-) co do menopuru to jak widać coś mi się pomyliło, bo chyba tez było 2-3 dni po...:zawstydzona/y:

goga324 gratuluje:-) znowu cos mi umknęło z tym kalendarzem :-( ile mm ma bąbelek? dzięki za bety, faktycznie podobnie, oby rosło dalej:-)

calineczkaa prg mam 53 chyba a norma jest od 20-49 więc mam wszystko w normach jak dzwonił doktorek to powiedział żebym tak emocjonalnie do tego nie podchodziła bo padnę, łatwo mu powiedzieć...najważniejsze że zadzwonił w wyniki spojrzał, wiec wszystko idzie w miarę.Tylko mózg mi się lasuję już czytam o ciążach biochemicznych...:-(

dorotka jak tam moje nastroje?:-)

bunieczek29
jak tam dzionek?:-)

Olusia ty jak zwykle dajesz czadu, powinnaś się oszczędzać babo z drugiej strony nie wiem czy bym dała rade przez 9 miesięcy plackiem leżeć:-p

Aisa79 jak tam dziecie? daje matce w kość? oby oby:tak:oboje mielibyśmy ubaw:-)

kikifish pisz nam tu szybko, po wizycie jakie leki i co dalej???:happy2:

Ostatnia edycja:
Migotka na jakim etapie teraz jesteś? jak naturalna owulacja?? :-) może @ nie przyjdzie, w sumie mąż zdrowy to tylko dobrego jaja potrzeba:-) zaciskam kciukasy:-p mimo ze ty nie wierzysz:-p

Sykatynka chyba muszę Cię napaść na privie :-( się skonstruuję i wyśle elaborat może mi pomożesz:baffled: a jak w ogóle dzisiaj się czujesz? i jaka decyzja odnośnie psychola:-) lubię ich tak nazywać:-p

Hess to wpisuję Cię na poniedziałek na ET pięknego blastusia:-) w tymdniu ciężarówy królują więc to chyba dobry znak:-)

goga324 a kiedy teraz wizyta serduszkowa?:tak:

GRUDZIEŃ

05: kikifish87 - wizyta przed stymulacyjna

06: kate_p7 - trzecia wysoka beta!
08: ewelajna86 - wizyta pęcherzykowa
08: milkaa1989 - wizyta pęcherzykowa
08: lokator - udana pogadanka
09: inka26 - przygotowanie do criotransferu
11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Aisa79 - usg kontrolne
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

12: Aisa79 - usg połówkowe
Hess - udany embriotransfer
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
calineczkaa masz trzy podejścia czyli trzy pełne stymulacje plus criotransfery a ile masz zamrożonych zarodków to tyle transferów...i chyba tez po jednym:-p

Do góry