reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
sykatynka jeju jaki bałagan...mam nadzieje ze tego zabiegu nie będzie, ale jak będzie trzeba jest mnóstwo kobiet które miały takie zabiegi i zachodzą naturalnie w ciążę.. mam nadzieje ze chociaż to Cię ominie bo to jakieś pasmo nieszczęść jest...a co do Luxmed szkoda gadać oni nawet "normalnymi" ciążami nie chcą się zająć, moja bratowa miała problem zeby dostać L4 w ciąży bo skracała jej się szyjka, na co lekarz ze co on ma na to poradzić? dac L4 kuz...!
Teraz jesteś w rekach fachowocow i to najważniejsze...
Co do ilości zarodków podaje się jeden poniżej 35 r.ż ale w szczególnych przypadkach dwa. Szczególny przypadek to taki gdy zarodek jakoś rokuję i nie przeżyłby mrożenia. Myślę że niestety podadzą Ci jeden bo masz za ładne zarodki i jest ryzyko ciąży mnogiej...

Ostatnia edycja:
Ewelajna to jaki jest sens robienia progesteronu skoro i tak nie wykazuje tego lutinusa poziomu w surowicy? miałam jutro też go zrobić ale jeśli dobrze rozumie to ten wynik i tak zbytnio nic nie da? bo jest jak by przekłamany tak? czy to chodzi tylko o lutinusa?czy luteine tez?

Olusia nie pomogę co do femibionu jestem pewna że można go brać a reszta to nie wiem:eek:

A ja mam jakieś chwile zwątpienia, mąż mi każe leżeć nic nie mogę kąpać się i jakichkolwiek używek a mam przeczucie ze dupa z tego będzie, on nastawiony ze na pewno się uda a mnie to tylko irytuje bo jakoś w to nie wierze zdałam sobie sprawę ze ludzie blastki maja a morula to co to jest. Pewnie nawet się nie rozwinie, tak czytam i szukam i jedną osobę nam której się udało z morulą tylko jedną!!
Czy przy moruli już 6dpt będzie wszystko wiadomo??

Ewelajna, graulacje!!!!!!Ja tak myślałam, że to plamienie to było implantacyjne;-)Super, że choć Tobie się udało;-)
Hess, jedyne co mogę napisać to WRESZCIE!!!!
Ty jesteś jak przechodzony poród, musi się Tobie udać, kurde nie ma innej opcji;-)Widzisz, już nie jesteś niezwykłym klinicznym przypadkiem, kolejna pacjentka bije Cię na głowę:-DNad nią musieli debatować całą noc:-D
Nie wiem, czy transfer nie wypadnie dokładnie w okolicach Świąt;-)
Mega się cieszę, że już jesteś na finiszu biedaku mój;-)
A ja. Ja dziś byłam na USG, lekarz obejrzał jajniki i macicę, stwierdził, że muszę się przygotować na bardzoooo obfitą miesiączkę, endometrium wielkości 25 mm;-)Jajniki ok, tylko lewy lekko powiększony. Powiedział, że odczekanie 2 cykli będzie ok. Powinno wszystko się uregulować;-)Dwa miesiące to nie tak dużo.
Kate, po histeroskopii też mogłam mieć cykle bezowulacyjne, a nie miałam, mam nadzieję, że jajca będą;-)No ale, różnie to bywa, wiem o tym.
Ogólnie jest mi przykro, brakuje mi tej nadziei, którą miałam kilka dni temu;-(
Jednakże wierzę, że w przyszłym roku wszystko się zmieni.

justys udanej wizyty, to chyba pierwsze podglądanie maluszka??:-)

LISTOPAD:

28: justys8782 - podglądanie maluszka
28: milkaa - trzecia wysoka beta!

29: kate_p7 - I weryfikacja
29: Ewelajna86 - druga wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
01: coleta - wysoka beta!
01: Olusia - usg połówkowe
01: Ewelajna86 - trzecia wysoka beta!
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
02: kate_p7 - wysoka beta!
02: GizaS - wizyta kwalifikacyjna
02: Hess - punkcja
03: Aisa79 - wizyta u genetyka
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
04: Danii - wysoka beta!
05: kikifish87 - wizyta przed stymulacyjna
06: kate_p7 - druga wysoka beta!
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer

Kate, Ty już zaczynasz świrować, przestań, będzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)Może Ty będziesz tą drugą osobą, skoro była taka przed Tobą i jej się udało!!!!!!Helllllooooołłłłłł!!!!!:-)Nie ma rzeczy niemożliwych;-)
Sykatynka, ja tą lekarkę bym *******nęła w łeb!!!!Jak tak można, tak bezpośrednio, w taki chamski sposób wyartykułować takie coś!!!!Nie zostawiłabym tak tego, to ta kobieta, którą polecałaś Hess?

Tola dZwoniłam dzisiaj do gyn moich wyników i mojego męża też nie ma wydaje mi się ze diagnostyka ma burdel w papierach bo pani polozna mi powiedziała ze jak na początku następnego tygodnia nie będzie to ona do nich będzie dzwonić!

reklama
Do góry