reklama
Aliria, Agi - bardzo mi przykro:-(
Aisa - super wieści, gratuluję cudnego widoku :-)
Dorotko - przykro mi, że tyle musisz przejść, ale jestem pewna, że już w piątek ten trud zostanie nagrodzony A ja się czuję normalnie, oprócz tego, że się podziębiłam i cieknie mi z nosa, a czasami brzuch mnie zaboli jak przed okresem. Wiem, że nic nie wiem. Staram się myśleć pozytywnie i betę zrobię w czwartek, a Ty wytrzymasz do piątku?
Olga - a jak tam u Ciebie, kiedy testujesz?
Aisa - super wieści, gratuluję cudnego widoku :-)
Dorotko - przykro mi, że tyle musisz przejść, ale jestem pewna, że już w piątek ten trud zostanie nagrodzony A ja się czuję normalnie, oprócz tego, że się podziębiłam i cieknie mi z nosa, a czasami brzuch mnie zaboli jak przed okresem. Wiem, że nic nie wiem. Staram się myśleć pozytywnie i betę zrobię w czwartek, a Ty wytrzymasz do piątku?
Olga - a jak tam u Ciebie, kiedy testujesz?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lisska a masz w domu Euthyrox?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lisska a lekarz nic nie mowil ze masz za wysokie THS? zanim podeszlas do transferu?
liskka
Fanka BB :)
Olusia7982, mówiła ze wszystko jest ok. To teraz będę sie zamartwiać do piątku. Nie rozumiem tez dlaczego te badania tak późno miałam zlecone, powinnam juz chyba z nimi przyjść na wizytę serduszkowa.
A z drugiej strony koleżanka która chodzi państwowo i jest juz w 14 tyg robiła te badania późno i jeszcze nie dostała wyników badań
Ja wogole jak pisałam wcześniej nie miałam progesteronu ani estadriolu badanego, bete robiłam tylko raz. Jakaś olewka totalna.
A z drugiej strony koleżanka która chodzi państwowo i jest juz w 14 tyg robiła te badania późno i jeszcze nie dostała wyników badań
Ja wogole jak pisałam wcześniej nie miałam progesteronu ani estadriolu badanego, bete robiłam tylko raz. Jakaś olewka totalna.
Ostatnia edycja:
Ladygodiva
Fanka BB :)
lisska, twoje tsh wskazuje na niedoczynnosc tarczycy. jest za duze. zrob sobie dodatkowo ft3, ft4 i koniecznie przeciwciala. z tym idz do endokrynologa. to i tak bedziesz musiala zrobic a tak juz bedziesz miala na wizyte. aha, nie strasze, spokojnie. po prostu idz i ci da tabletki. i absolutnie nie bierz nic sama!!!! nie w ciazy...
olga29
Aktywna w BB
luize ja testuje w poniedzialek ale pewnie i tak nie wytrzymam i wczesniej to zrobie,
czuje sie zle bo podobnie jak Ty, tez zalapalam grypsko, no i do tego dzis zauwazylam lekkie plamienia.:--( wiec to chyba nie wyglada dobrze...
dziewczyny ktorym sie nie udalo... przykro mi bardzo!!
czuje sie zle bo podobnie jak Ty, tez zalapalam grypsko, no i do tego dzis zauwazylam lekkie plamienia.:--( wiec to chyba nie wyglada dobrze...
dziewczyny ktorym sie nie udalo... przykro mi bardzo!!
reklama
Podziel się: