reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no bedę musiała zrobic...chociaz zastanawiam sie czy sie nie wstrzymac do wizyty (12.04) i zobacze co powie gin i jak juz to wtedy zrobie..długo sie czeka na wyniki bo juz nie pamietam?

reklama
Dzieki dziewczyny i w polsce nie musze wynajmowac mieszkania bo mam, tylko chodzilo mi o to ile razy i na jak dlugo musze przylatywac, niekoniecznie chce o tym gadac w pracy, po co latam itd. Same rozumiecie, kumpele wiedza, ale irlandczykom nie zamierzam sie tlumaczyc, to moje zycie.

eweli - powtórz betkę po 48 godzinach , powinna przyrosnąć o jakieś min.66% a najlepiej 100% - trzymam kciuki :))))
czarnykot - te bóle , jeśli nie sa bardzo dokuczliwe to norma , ja jestem już w połowie ciąży a brzunio wciąż mnie pobolewa , szczególnie na dole , czasem coś zakuje , czasem coś tam ciągnie. Jeśli będą jakies gwałtowne i takie , że nie bedziesz mogła sie ruszyć to zadzwoń do lekarza. Ale pewnie wszystko jest dobrze :) macica się rozciąga , więzadła , ktore ją przytyrzymują też. Wiem , ze takie coś może wystraszyć ale to zypełnie normalne :) .

Dziękuję wszystkim za kciuki, są teraz bardzo potrzebne:-)
Jutro powtórka bety i wtedy się okaże czy się mogę cieszyć z sukcesu.
A co jeśli betka nie będzie przyrastać prawidłowo? Co to oznacza?

Dziękuję wszystkim za kciuki, są teraz bardzo potrzebne:-)
Jutro powtórka bety i wtedy się okaże czy się mogę cieszyć z sukcesu.
A co jeśli betka nie będzie przyrastać prawidłowo? Co to oznacza?
ja trzymam bardzo mocno kciuki. Mysl pozytywnie, ze betka bedzie rosnac, a na zmartwienia jeszcze przyjdzie czas:-)

eweli1982 trzymam kciuki za jutrzejsza super betke:tak: musi byc dobrze:-)

Dziewczyny ktore maja stymulacje,za was wszystkie takze trzymam kciuki i zycze duzzooo wyprodukowanych jajeczek:tak:

Ja dzis walcze z tym moim bolem brzuszka.Wzielam dzis 2 paracety.Jajniki kloja,no i pachwiny ciagna.Do tego mdli mnie caly dzien i juz chyba bym wolala puscic pawia hehe,niz tak zamulac ;-)No ale nie narzekam,bo przeciez jestem w ciazy,tak bardzo oczekiwanej wiec moze mnie mdlic ile wlzeie,a brzuch niech boli,skoro tak ma byc :tak:

Pozdrawiam Was cieplutko :)

eweli1982 trzymam mocno kciuki za przyrost bety.
czarnykot ja też wolę zwymiotować niż czuć mdłości cały dzień, ale nie co zrobić. U mnie trochę lepiej, mam nadzieję że już powoli będą ustępowały te dolegliwości. Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
amalfi a gdzie w pOlsce planujesz spróbować?

eweli1982 mocno kciuki zaciśnięte, szybciutko daj znaka o wyniku:)

czarnykot , kwiat_lotosu na mdłości podobno imbir dobry:)

mnie zaczyna brzuszek rosnąć:) tzn że pęcherzyki przybierają na wadze:) hmm Lolitka200 czy to znaczy, że skoro mam dopiero 12mm największy to rosną tak sobie?? myślisz że do piątku nie urosną do 16-18mm? a tak naprawdę to jakie są najlepsze rozmiary pęcherzyków?

Do góry