reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie za dwa dni. Jutro zadzwonię do kliniki bo dzisiaj nikogo tam nie ma :(
Musi być dobrze, kropek musi być silny. Przecież u mamy w brzuchu powinno mu być najlepiej :)

anulla tak jak mowily dziewczyny leż i postaraj się wyciszyć, moja bratowa miała podobnie jak ty do 10tyg tylko mówili ze zle będzie bo tego nie widać tamtego nie widać, serduszko nie bije itp... a teraz moja bratanica jest w 2 klasie podstawówki ;-) cala i zdrowa;-P wiec trzeba wierzyć ze wszystko będzie dobrze;-)

aisa jak tam dzisiaj się czujesz? ja wczoraj po nie przespanej nocy, nie nadawałam się do życia;-( jeszcze jutro mam ciezki dzień w pracy;-( ehhh jedyne co mnie pociesza ze nie długo się zacznie kolejne staranie;-)

dorotav to trzymam kciuki za leniuszka, leniwce maja w sobie potencjał ;-) im więcej was tym weselej, ale jaja by były jakby te dwa czlowieki z wami zostały i ten jeden później tez;-P wiem ze to mocno naciągane ale warto pomarzyć;-P
kurcze 24ego mam wizyte ale chyba ja przełożę, bo chyba @ nie przyjdzie jeszcze a to musibyc 1-2dc;-( ale cos mam zle przeczucia, bo chce posiewy zrobić i ureo i mycoplasme i boje się ze cos wyjdzie i może czasu nie starczyć na leczenie, a gin mówił ze trzeba to zrobić od razu po okresie;-(

reniacie witaj u nas :-) ale szczęściara z Ciebie ...gratuluję Mamusiu:-)

kate_p7 Kochana a na ureę czeka się 10 dni roboczych. Pytałam mojej lekarki czy mogłabym z krwi zrobić , bo też są takie testy , do tego wynik dużo szybszy. Niestety powiedziała,że ona ufa wyłącznie ureaplaźmie zrobioną metodą PCR, ponieważ zwykłą metodą często nie wychodzi mimo zakażenia....szkoda bo tanieji szybciej bym miała :-(

ale już przetrawiłam i teraz czas odliczam od jednej doxycykliny do drugiej ;-)

reniacie witaj i gratuluje;-)

aisa_77 ja tez będę robila PCR i to pewnie trójce swietą myco, urea i chlamydia;-( bo mam dość tych zapalen pęcherza, albo innych okolic imtymnych;-( może to cos pomoze... i ewentualnie będziemy się pocieszać w oczekiwaniu na kolejny wymaz:-D nie będziesz samotna już;-P wszystko idzie mi pod gorke tym razem;-( dostałam od gina cos i nie pomoglo mowia ze tam nic nie ma a zapach taki fuj a oni nic nie widza;-( i już sama nie wiem może ja taka aromatyczna jestem:sorry2:

Anulla Kochana spokojnie...tak jak pisała liskka pewnie nie dość ,że sprzęt przedpotopowy to na lekarkę idiotkę trafiłaś. Poznałam już taki typ....kuzynka tez dzięki in vitro zaszła w ciążę. Jak zaczęły się plamienia i pojechała do najbliższego szpitala to lekarz na izbie powiedział, że pewnie z ciąży nic nie będzie . Zaczęłam mu tłumaczyc jak długo się starała ( zawiozłam ją tam) bo wogóle nie chciał właczyć leczenia. I wiesz co mi powiedział???? że powinnato zostawić naturze bo po pierwsze on ciąży nie widzi, a dodam ,że był to 12 tc a po drugie jeżeli juz ta ciąża jest to płód ma wady i dlatego organizm chce się pozbyć ciąży. :wściekła/y:

Oczywiście zawiozłam ją do innego szpitała , leżała tam 3 miesiące . Zakończenie.?..Maks obchodził 15 września 8 lat i jest bardzo inteligentnym dzieckiem :-)

kate_p7 jeżeli wyczuwasz brzydki zapach , np. rybi to na 100 % jest zapalenie bakteryjne . Dobrze ,że robisz całe trio , ja z tej trójcy nie mam nic oprócz urea. I wiesz co zauważyłam odkąd biorę leki ? Ze chodzę dużo rzadziej siku:szok: Zawsze moje częste spacery do wc przypisywałam kawusi , którą ubóstwiam :zawstydzona/y: a okazuje się chyba ,że przyczyną byłą urea

reklama
reniacie, witaj i gratuluję pięknej bety:) Trzymam kciuki za ładny przyrost:)

dziewczyny dziś już narazie nie krwawię, bo chyba dlatego, że więcej leżę i przesypiam pół dnia. Co się wczoraj najadłam stresu to moje i wkurzyłam się na bezczelność lekarki. Aby do środy - mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi i czas do 13tc szybko minie, to trochę będę spokojniejsza.

Do góry