Aisa79, jak test już wyszedł to znaczy że maluch jest silny i ma już określone smaki, co za degustator
Asia_77, na pewno szybko się tego badziewia pozbędziesz, roczne leczenie to już jakieś ekstremalne przypadki a Ty do nich nie należysz !! Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Pamiętasz moje enterokoki wzięłam antybiotyk i mogłam podchodzić do stymulki więc Ty będziesz miała tak samo.
Luize, 11 komóreczek, piękny wynik, trzymam kciuki za zarodeczki niech będą piękne i zdrowe.
kiedy będziesz miała transfer ?
yplocka1, jak wizyta ?
Olusia, dziękuję za przekazanie wiadomości. :-)
Kochane moje, dziękuję za wszystkie kciuki, myśli, ale ja jeszcze poproszę o więcej, bardzo się boję o te moje zarodki. Jak już wiecie jest tylko 6 komórek, estradiol z poniedziałku był tylko 1550 a w piątek 1470 więc marnie przyrósł, jak widać gonal u mnie słabo zadziałał mimo 225 dawki, mam tylko nadzieję że komóreczki poszły w jakość. Po całej tej punkcji słabo się czuję, brzuch i głowa mnie boli. Ręce też, niestety pielęgniarka nie mogła sobie poradzić, zresztą nie tylko u mnie, udany wenflon założył mi anestezjolog, stara metoda z rękami zanurzonymi w ciepłej wodzie dała radę. Zapładnianie będzie metodą IMSI i zastosują embrio glue, po transferze wezmę sterydy i zastrzyki p.zakrzepowe, jak już to nie pomoże to już pomysły mi się skończyły.
A i jeszcze czekam na wynik prg bo zapomnieli zrobić
WRZESIEŃ
18: Asia_77 - wizyta przed transferem
18: liskka - wizyta serduszkowa
18: Blake - spotkanie przed operacyjne
19: dorotav - transfer
23: Lilu19 - udany criotransfer
23: Aisa79 - wizyta pęcherzykowa
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne
26: kwiatuszekq20 - wysoka beta !!