reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M ja nie miałam żadnych plamień, i się nie udało...ale plamienia to nie koniecznie musi być okres, jeszcze nic nie wiesz;-P a po twoich nastrojach wnoszę ze może jednak wszystko idzie w dobrym kierunku;-P

reklama
yplocka1, i jak wynik amh ? :happy2:

Luize, czym się stymulujesz ? Ja też już chodzę z nerwów po ścianach, za dużo myślę, czy będą komóreczki, jakiej jakości, czy się połączą z chłopakami, podzielą no i czy przetrwają, 2000 myśli na minutę, wariuję już, a środa tak daleko. :szok:

remofa, witaj na forum, trzymam kciuki :tak:

joasia2906, gratuluję, na pewno wszystko będzie dobrze. :tak:

Jo.M, a ja wierzę w Twoje dwa bąble, trzymam za nie kciuki, jutro będzie piękna beta :tak:

Lilia, kochana kiedy zaczynasz ? bo ja już trzymam kciuki zaciśnięte :tak:

WRZESIEŃ

15: kasik36 - wizyta u immunologa
15: Lilu19 - usg przed crio
15: Anulla28 - wizyta pęcherzykowa
15: malaMiii - wizyta

15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta
15: dorotav - podglądanie pęcherzyków

16: Aisa79 - trzecia weryfikacja bety !!
16: inka26 - histeroskopia

17: Luize - punkcja

18: Asia_77 - wizyta przed transferem
18: liskka - wizyta serduszkowa

18: Blake - spotkanie przed operacyjne
23: Lilu19 - udany criotransfer
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne

26: kwiatuszekq20 - wysoka beta !!
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer

Ostatnia edycja:
Dorotav - ja też ciągle tylko o tym myślę :sorry2: nawet do tego stopnia, gdy mnie zaboli jajnik to się cieszę, a jak przestaje boleć to panikuję, że może coś nie tak z pęcholami :baffled: No zwariować można już teraz. Ja się stymuluję menopurem, dodatkowo od 6 ds orgalutran. Trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze podglądanko :tak: może się trochę uspokoisz. A ja jutro o 21:00 pregnyl.

Jo.M - trzymam nieustająco kciuki za Ciebie i Twoje maleństwa &&&&&&&

Dorotav, nie mam wyniku. Znowu musialam ochrzanic moja wspaniala klinike. Jawne wprowadzanie pacjenta w blad. Jak ktos mowi, ze bedzie tego samego dnia po 17, to tak powinno byc. Ale okazuje sie, ze oni tak gadaja dla gadania. Jo. M. ja dzien przed beta mialam plamienia. Przypominam, ze beta byla pozytywna i to podwojnie. To co sie stalo potem, to inna para kaloszy. A w probach, ktore byly porażka nic mi nie bylo. Tak wiec plamienie na bezowo to czasem dobry objaw.

Jo.M a ja dalej trzymam mocno kciuki za jutro...;-) mysle ze wyjde jutro albo pojutrze a chce sie z wami spotkac bo nie widzialam sie z wami tyle czasu.. i dam rade!! Ja 22 chyba nie bede mogla jak byc.. ale to dam znac jeszcze ale wczesniejsze mi terminy pasuja pod warunkiem ze wyjde..

Aisa powtarzalas bete? ;-)

Lolitka ja czasem tam bywam ;-)

Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20, ananas 2-3 dni po transferze, dłużej nie, bo może powodować skurcze. Ja dzisiaj zaczęłam jeść, zakupiłam najładniejszego, obrałam dokładnie, zjadłam 1/4 i co i język mnie piecze od paru godzin, bardzo nieprzyjemne uczucie, jakby poparzony był a wizualnie nic mu nie jest.

Luize, jutro już zastrzyk to już na bank w środę punkcja, trzymam kciuki, hihi ja mam odwrotnie, jak boli to myślę że pękają.

yplocka1, to kiedy będziesz miała wynik, u mnie w klinice czeka się prawie 2 tygodnie.

reklama
Do góry