reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

mimi doktorek powiedzial, ze krwiak jest malutki 2x1 cm i w takim miejscu, ze nie zagraza zarodkowi i w ogole mam sie nim nie przejmowac wiec juz nie wnikalam. Ja sie nawet ucieszylam, ze go znalazl bo w szpitalu nie wiedzieli skad bylo krwawienie. A clexane z jakiego powodu bierzesz i w jakiej dawce? Ja biore lutke dowcipna i nawet w szpitalu kazali dalej brac, podjezykowa tez biore.

reklama
Cześć dziewczynki

Lilia , Kikifish , Zula
- Wiem dziewczynki że panikuje ale wiecie same jak to jest jak się okazuje że coś jest nie tak i zaraz człowiek widzi wszystko w czarnych barwach. Obiecałam nie biadolić i nie biadolę. Będzie co ma być . W poniedziałek idę na bete , chociaż chciałam jutro iść w 7dpt tak sprawdzić progesteron bo zwiększyłam sobie lutke no i bete (ale nie krzyczcie) czy coś drgnęło ale doszłam do wniosku że jednak poczekam do poniedziałku. Powiedziałam nawet mojemu M że jutro wcześniej jadę z nim do pracy żeby mnie nie skusiło skręcić do laboratorium przypadkiem;-). Jeżeli chodzi o spotkanie to 17 mi pasuje :-)

Zula - Głównie ten progesteron mi nie daje spokoju po pierwsze że nie wiem jaki był w dniu transferu a po drugie że wydaje mi się dość niski zawsze ok. 20 . Na 100% sprawdzę w klinice ten progesteron z dnia transferu i zobaczymy czy będzie siwy dym.

mi mi - No ja nie wiem dziewczynki co z tymi krwiakami ostatnio. Chyba moda jakaś. Będzie dobrze , odpoczywaj sobie i przynajmniej postaraj się nie stresować.

andzia.m - Ja idę na bete w poniedziałek to będzie 10 dpt 3-dniowych zarodków.

Asia_77 - Ja też polecam magne B6 , bo jak ostatnio go kupowałam to w aptece Pani poleciła go właśnie z tego względu że to niby nie suplement a czysty magnez i że lepiej się wchłania niż inne z większą dawką. Ja brałam już od jakiegoś czasu przynajmniej 1 tabletkę magnezu dziennie (różnych firm) a od punkcji zwiększyłam sobie ten magne b6 do 2x 3 tabletki dziennie . Wcale nie odczuwałam skurczy a wcześniej często były moim problemem. Poprzednio relanium brałam 2 x dziennie (rano i późnym popołudniem) a teraz tylko raz dziennie w zasadzie na noc tylko żeby spokojnie spać. Relanium też działa rozkurczowo także w razie ucisków na podbrzusze w ciągu dnia to oprócz magnezu , nospy możesz brać relanium.

mmm - Głosik oddany:-)

kwiatuszek - Trzymam kciuki za Twojego kropka. Powiedz mi a o co chodzi z Twoim progesteronem że nie chcieli więcej podać zarodków. Podejrzewam że był podwyższony ?

Mmm - głos oddany :-)

Migotka - super, że udało Ci się załatwić tyle badań, trzymam kciuki aby wszystkie wyszły ok.

Dorotav - &&&&&&&& za jutrzejszą wizytę

Kwiatuszekq20 - super, że kropek jest już z Tobą i tak już zostanie :tak:

Kwiatuszeq SUPER! Trzymam kciuki oby czas do bety szybko upłynął, a beta rosła i rosła.... :-)

Aisa79 pięknej bety! :-)

dorotav, Luize - pięknych pęcherzyków, no i info kiedy punkcja ;-)

Jo.M trzymam kciuki i czekam na dobre wieści w poniedziałek :-)

Dziewczyny dostalam juz list!
Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy zabieg rozszerzania szyjki ale spotkanie przedoperacyjne mam w czwartek. Szybko! A zaraz po tym pewnie zabieg. Moze zalapie sie w listopadzie ba transfer!!!

reklama
Witajcie dziewczynki,
wróciłam dzis do pracy po dwóch tygodniach nieobecności i zastanawiam sie co ja tutaj robię. Czuje sie fatalnie, jest mi słabo, mam zawroty głowy, od dnia transferu boli mnie brzuch. Troszke ratuje sie nospą. Do tego ze środy na czwartek w nocy miałam ten niekontrolowany orgazm. Silny ból brzuch wyrwał mnie ze snu i przestraszyłam sie bardzo. Czekam na wyniki dzisiejsze i boje sie cholernie.

andzia przykro mi, że sie nie udało :-(
Cały czas mocno trzymam za was wszystkie kciuki
Jo.M Masz tak samo jak ja tzn zostałyśmy bez mrozaczków ale na pewno nie będą nam potrzebne.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Bardzo mi one pomgają.
Miłego dnia.

Do góry