reklama
andzia.m
Zaangażowana w BB
Dorotka, ok będziemy w kontakcie ;-)
kasik36
Fanka BB :)
Aisa byly kwiaty i kosz slodyczy, w planach byl jakis 2-3 dniowy wyjazd do wypasionego hotelu ale po ostatnich przebojach ze szpitalem dalismy sobie spokoj.
Witajcie dziewczyny wieczorową porą :-)
Jo.M. – niestety, ale zula w sobotę nie ma czasu się spotkać. Musimy przełożyć nasze spotkanie, szkoda, ale co zrobić… Nie dzwoniłam do mojego dr, ponieważ się wczasuje, nie będę mu przeszkadzać. Dziwne to co nas spotkało, hm… sama nie wiem co mam o tym myśleć…
dorotav – no ciągle coś, niech te upławy idą w cholerę. Za Twoja jutrzejszą wizytę zaciskam ogromne
kwiatuszek – cieszę się, że progesteron ok. W takim razie do dzieła.
gos1512 – mój dr polecił mi PreganaPlus dla staraczek.
kasik36 – wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy ślubu. Życzę Ci, aby ciąża przechodziła spokojnie, nudnie i żeby obcy rósł z każdym dniem.
andzia.m – z całych sił zaciskam kciuki za Twojego jedynaka.
Quinnie – ja po histeroskopii plamiłam, ale nie krwawiłam. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Anulla28 – trzymam kciuki za Twojego kropka, niech się „wżera” w mamusię.
mi mi – jak się to powtórzy to jedz do dr dla świętego spokoju.
Jo.M. – niestety, ale zula w sobotę nie ma czasu się spotkać. Musimy przełożyć nasze spotkanie, szkoda, ale co zrobić… Nie dzwoniłam do mojego dr, ponieważ się wczasuje, nie będę mu przeszkadzać. Dziwne to co nas spotkało, hm… sama nie wiem co mam o tym myśleć…
dorotav – no ciągle coś, niech te upławy idą w cholerę. Za Twoja jutrzejszą wizytę zaciskam ogromne
kwiatuszek – cieszę się, że progesteron ok. W takim razie do dzieła.
gos1512 – mój dr polecił mi PreganaPlus dla staraczek.
kasik36 – wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy ślubu. Życzę Ci, aby ciąża przechodziła spokojnie, nudnie i żeby obcy rósł z każdym dniem.
andzia.m – z całych sił zaciskam kciuki za Twojego jedynaka.
Quinnie – ja po histeroskopii plamiłam, ale nie krwawiłam. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Anulla28 – trzymam kciuki za Twojego kropka, niech się „wżera” w mamusię.
mi mi – jak się to powtórzy to jedz do dr dla świętego spokoju.
Załączniki
kasik36
Fanka BB :)
Kurcze przed chwila podczas aplikacji lutki znowu brazowo w srodku Doktorek mowil, ze tak moze sie zdarzyc ale boje sie, ze w nocy dostane znowu krwotoku. Boze czy nie jest mi pisane zostac matka?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia laseczki
Kasik na pewno jest wszytko dobrze... moze podrazniasz sobie ta lutka? hmmm
Agulla super ze juz tak szybko masz badanie... ;-)
Inka :-)
Aisa no zobaczymy dzis na wizycie co powie lekarz... czy wyjde... mysle ze przed wyjsciem bede miala jeszcze USG
mi mi na pewno jest wszystko dobrze... odpoczywaj i lez... a jak sie powtorzy czy bedzie krew od razu do lekarza !!
liskka kiedy testujesz?
Dorotka daj znac jak po wizycie :-)
Anulla to teraz odpoczywaj sobie... masz L4? czy bedziesz chodzic do pracy? niech kropek wgryza sie w mamusie
Andzia maja do ciebie dzwonic jak tam twoj zarodeczek?
Kasik na pewno jest wszytko dobrze... moze podrazniasz sobie ta lutka? hmmm
Agulla super ze juz tak szybko masz badanie... ;-)
Inka :-)
Aisa no zobaczymy dzis na wizycie co powie lekarz... czy wyjde... mysle ze przed wyjsciem bede miala jeszcze USG
mi mi na pewno jest wszystko dobrze... odpoczywaj i lez... a jak sie powtorzy czy bedzie krew od razu do lekarza !!
liskka kiedy testujesz?
Dorotka daj znac jak po wizycie :-)
Anulla to teraz odpoczywaj sobie... masz L4? czy bedziesz chodzic do pracy? niech kropek wgryza sie w mamusie
Andzia maja do ciebie dzwonic jak tam twoj zarodeczek?
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Olusia mam zwolnienie na wczoraj i dzisiaj. Od poniedziałku do pracy, bo zwolnienie pożera sporo kasy, a też wolę się czymś zająć a nie tylko ciągle myśleć o jednym.
Dorotav - planuję testować 7.09. No może zrobię trochę wcześniej w dniu urodzin męża, ale jeszcze nie wiem. Narazie nie myślę o tym
tylko kurczę zaczynam martwić się, jeśli się nie uda i podejdę do kolejnego podejścia tak jak planowałam, to lekarz chce dać mi antyki. I nie wiem czy do końca roku wyrobię się ze stymulacją. A do końca roku muszę wziąć 10 dni urlopu
Dorotav - planuję testować 7.09. No może zrobię trochę wcześniej w dniu urodzin męża, ale jeszcze nie wiem. Narazie nie myślę o tym
tylko kurczę zaczynam martwić się, jeśli się nie uda i podejdę do kolejnego podejścia tak jak planowałam, to lekarz chce dać mi antyki. I nie wiem czy do końca roku wyrobię się ze stymulacją. A do końca roku muszę wziąć 10 dni urlopu
reklama
andzia.m
Zaangażowana w BB
Witajcie Laseczki!
Olusia tak czekam na telefon, jak wszystko będzie dobrze to prawdopodobnie jutro transfer.... Myślałam że spokojnie będę czekała ale nie da się...
Kasik jak minęła nocka? Mam nadzieję,że to tylko lutka i bez krwawienia nocka minęła?! Pracoholiku odpoczywaj i bądź ostrożna. Wszystko będzie dobrze, będziesz Mamuśką;-)
Olusia tak czekam na telefon, jak wszystko będzie dobrze to prawdopodobnie jutro transfer.... Myślałam że spokojnie będę czekała ale nie da się...
Kasik jak minęła nocka? Mam nadzieję,że to tylko lutka i bez krwawienia nocka minęła?! Pracoholiku odpoczywaj i bądź ostrożna. Wszystko będzie dobrze, będziesz Mamuśką;-)
Podziel się: